Forum » Strojna oprema » Monitor se ne prižge...
Monitor se ne prižge...
Kmet ::
Imam monitor Iyama star 3 leta...17 incev. Imel sem sledec problem:
Ko sem po nekaj urnem mirovanju prizganega pcja zelel prizgati monitor, se je prizgal, ugasnil, zopet sem prizgal in zopet se ugasne...do nekje 6 7 poizkusa...ko pa je malo zabrnelo (cebelji zvok) v monitorju in je ostal prizgan...
to se mi je dogajalo parkrat na dan...ampak je slo nekak :D
danes sem ga prizgal, slika se je prikazala...nato pa je cssssk...kaksen stik ali nekaj,,,,pa je ugasnil z utripajoco lucko za power....
sedaj se ne prizge vec...
Zanima me kje tici problem? je mogoce bil kje slab stik...ali kaj?
koliko pride popravilo? in ce morda poznate koga ki popravla...po ugodni ceni...
Lp, Vas Kmet
Ko sem po nekaj urnem mirovanju prizganega pcja zelel prizgati monitor, se je prizgal, ugasnil, zopet sem prizgal in zopet se ugasne...do nekje 6 7 poizkusa...ko pa je malo zabrnelo (cebelji zvok) v monitorju in je ostal prizgan...
to se mi je dogajalo parkrat na dan...ampak je slo nekak :D
danes sem ga prizgal, slika se je prikazala...nato pa je cssssk...kaksen stik ali nekaj,,,,pa je ugasnil z utripajoco lucko za power....
sedaj se ne prizge vec...
Zanima me kje tici problem? je mogoce bil kje slab stik...ali kaj?
koliko pride popravilo? in ce morda poznate koga ki popravla...po ugodni ceni...
Lp, Vas Kmet
jebes tehniko
z3ro ::
se ti ne zdi da so danes lcd monitorji že nesramno poceni? js na tvojem mestu nebi dal popravljat tega
kixs ::
Popravljat se ti ZIHER ne splaca.
Preveri, ce so vsi kabli dobro vtaknjeni!
Sicer pa si kupi kaksnega rabljenega 17 ali 19" preko bolhe. Nekateri dobre monitorje tudi podarjajo.
lp
Preveri, ce so vsi kabli dobro vtaknjeni!
Sicer pa si kupi kaksnega rabljenega 17 ali 19" preko bolhe. Nekateri dobre monitorje tudi podarjajo.
lp
Kmet ::
Baje je sla zarnica v monitorju...nova je 70 eu...tko da bom kr novga nabavu pomoje...samsung 22, 300eu ?
jebes tehniko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo LCD zaslona (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15036 (11877) | Telbanc |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8359 (6657) | ZigaZiga |
» | mrtev računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1674 (1312) | leonleon |
» | Računalnik problem. prosim za pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1811 (1689) | kikicar |
» | monitor čudno obnašanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 807 (666) | l0g1t3ch |