Forum » Igre » [sim] netKar Pro in ostali...
[sim] netKar Pro in ostali...
borchi ::
kaj zamujam, če ga ne nabavim? razen notorične neodzivnosti in nategovanja avtorja/ev simulacije ter kopico bugov?
po parih letih sem si zopet zaželel malo resnega dela z računalnikom. takega, ko si moker ko vstaneš s stola. LFS in rFactor vsak po svoje zanimiva... but it ain't no GPL(tm) ;-)
zanimajo me skoraj izključno open-wheelerji, tako da netKar s "samo" 4 formulcami in 4 progami (sedaj gledam, da so tudi neke dodatne proge?!) mi je čisto dovolj. do sedaj sem naredil par krogov z demo verzijo in stvar štrli iz vsega ostalega. vmesnik zgleda orto "češki", a verjetno ni simulacije, ki bi imela bolj učinkovit vmesnik. ko pa si enkrat na progi pa itak (naj še enkrat povem, da to govorim po par krogih v netKar Pro in nekaj deset krogih izpred precej let, ko je bil netKar še freeware in precej na začetku) vidiš zakaj je tist Pro v imenu.
skratka, ima kdo kaj več izkušenj z netKar Pro?
mimogrede, Race 07 je vsaj pogojno užiten? ah, očitno bo treba še ta demo sprobat...
po parih letih sem si zopet zaželel malo resnega dela z računalnikom. takega, ko si moker ko vstaneš s stola. LFS in rFactor vsak po svoje zanimiva... but it ain't no GPL(tm) ;-)
zanimajo me skoraj izključno open-wheelerji, tako da netKar s "samo" 4 formulcami in 4 progami (sedaj gledam, da so tudi neke dodatne proge?!) mi je čisto dovolj. do sedaj sem naredil par krogov z demo verzijo in stvar štrli iz vsega ostalega. vmesnik zgleda orto "češki", a verjetno ni simulacije, ki bi imela bolj učinkovit vmesnik. ko pa si enkrat na progi pa itak (naj še enkrat povem, da to govorim po par krogih v netKar Pro in nekaj deset krogih izpred precej let, ko je bil netKar še freeware in precej na začetku) vidiš zakaj je tist Pro v imenu.
skratka, ima kdo kaj več izkušenj z netKar Pro?
mimogrede, Race 07 je vsaj pogojno užiten? ah, očitno bo treba še ta demo sprobat...
l'jga
StajercSSS ::
Niti malo nimam pojma,ka si ti zaj napisa..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ustvarjalci Flight Simulatorja ustanovili svoj studioOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4220 (2797) | ru7 |
» | volanOddelek: Kaj kupiti | 1601 (1328) | Blinder |
» | simulacija vožnje avta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 14388 (11762) | Loki |
» | Kaj igrate to poletje ?Oddelek: Igre | 1654 (1117) | b-rabbit |
» | RacerOddelek: Igre | 1332 (1097) | sk8er |