» »

Labelflash tezava

Labelflash tezava

bigbug ::

Pozdravljeni,

Na spodnjo stran CD-ja zelim zapecti tekst vendar, ko pritisnem gumb burn (pod burn label) se nic ne zgodi le napise po 1 s, da je postopek koncan. Uporabljam NERO Express Essentials 7. Kaj naj naredim?

Hvala

LP

Stratus ::

ker writer uporabljas in kere CDje (morjo bit taki za label flash ready) pa zapis se dela na zgornji strani CDja tam kjer ponavadi pises s flomastrom gor, ne pa na spodnji kjer so podatki.
Nije žvaka za seljaka !

A ma kdo žvečilni :)

bigbug ::

Uporabljam NEC AD-7173A in navadne CD-je za pisanje na spodnjo stran saj v navodilih pise, da za pisanje na zgornjo stran potrebujes poseben DVD/CD z modrim premazom za pisanje na spodnjo stran naj bi bil dober vsak saj zapisuje na nezaseden prostor. Meni CD/DVD zazna in mi tudi pokaze povrsino, ki je se prosta (ce vstavim poln CD/DVD napise da ni prostora za pisanje, se pravi zaznava deluje) nato pripravim tekst in kliknem Burn label-pod action, nato mi samo napise da je postopek uspesno zakljucen in izvrze CD/DVD. Uporabljam nero, ki je bil zraven Nero express 7 essentials 7.5.13.2. Poizkusil sem tudi z novo datoteko lls.dll.

Izi ::

Lahko, da se motim, ampak kolikor mi je znano LabelFlash deluje samo na DVD ploščah.
Na CD ploščah pa LabelFlash ne deluje, deluje pa LightScribe.

Sicer pa si tukaj preberi več o tem:
http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=204378&mesto=0

Zorro ::

LightScribe zapis je na CD-jih mogoč samo zgoraj in to le na LightScribe medijih.

LabelFlash je mogoče zapisovati spodaj na vsak DVD+/-R, zgoraj pa, podobno kot LightScribe, le na poseden medij namenjen LabelFlash zapisu (ne gre za iste medije!). Zapisovanje spodaj na CD-R medije je mogoče le s kakšnim starim Yamahinim CD pekačem - več o tem!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zorro ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6828565 (18882) Mitko_R
»

Label flash

Oddelek: Pomoč in nasveti
358335 (5605) shany
»

NEC LabelFlash

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
496369 (3791) r0b3rt
»

dvd pekač in kako na dvd zapečti napis,sliko namesto etikete