Forum » Zvok in slika » Problemček z mikrofonom...
Problemček z mikrofonom...
DonMatejo ::
Zdravo...
Za božička sem si končno kupil mikrofon za igranje igric (z bratom pač, potrebuje konkurenco)... problem je, da v Teamspeaku slišiva samo šumenje, glasu pa ni... isti mikrofon na njegovem računalu dela brezhibno, zato sem posumil, da mi je odpovedala zvočna kartica... zanima me samo, kaj storiti sedaj? tudi v skypu mirkofon ne dela, enostavno ni signala (preveril sem v sound controlu, izključil mute ipd)... ali moram kupiti novo zvočno kartico ter, ali obstaja kakšen način, da preverim, če ta še dela, ali je potrebno zamenjati le jack ipd...
Uporabljam WinXP SP2
hvala za odgovore...
LP, Matej
Za božička sem si končno kupil mikrofon za igranje igric (z bratom pač, potrebuje konkurenco)... problem je, da v Teamspeaku slišiva samo šumenje, glasu pa ni... isti mikrofon na njegovem računalu dela brezhibno, zato sem posumil, da mi je odpovedala zvočna kartica... zanima me samo, kaj storiti sedaj? tudi v skypu mirkofon ne dela, enostavno ni signala (preveril sem v sound controlu, izključil mute ipd)... ali moram kupiti novo zvočno kartico ter, ali obstaja kakšen način, da preverim, če ta še dela, ali je potrebno zamenjati le jack ipd...
Uporabljam WinXP SP2
hvala za odgovore...
LP, Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Ubuntu 10.04] Problem z zvočno kartico (mikrofon)Oddelek: Operacijski sistemi | 2156 (2057) | Icematxyz |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3011 (2265) | shadeX |
» | Windows 7 in zvokOddelek: Programska oprema | 808 (710) | Stoyc |
» | Klavir - PCOddelek: Strojna oprema | 2705 (2588) | Naabo |
» | Kako nastaviti mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4185 (4038) | roli |