» »

Ko se prijavim v računalnik se ekran po nekaj časa ugasne...

Ko se prijavim v računalnik se ekran po nekaj časa ugasne...

T-Majo ::

Torej imam Windows XP 32-bit na sistemu ki ga imam v podpisu.

Prijavim se v računalnik z svojim računalniškim računim ki ima administratorske pravice. Ko mi ven vrže naslednje errorje: net framework, ki sem ga tudi ponovno namestil, ati graphic za registriranje, ki vedno obkljukam, da naj me ne sprašuje to več, in norton internet scuritiy. Po parih sekundar zmrzne računalnik in ekran ugasne. Pomaga reset. Tudi driverje sem nanovo naložil za grafično (zadnje).

Zanimivo je, da drug račun (limited) dela ok, čeprav vseen polno opozoril vržen ven. Tudi za HD audio, češ da strojna oprema ni nalože, ki je naložena (sistem je nanovo naložen bil par dni nazaj).

Torej ko v omejenem računu zaženem norton antivirus računalnik zmrzne. V administratorjevem pa takoj ko se prijavim. Zato sumin ta antivirusni. Problem je da ga kot admin ne morem zbrisati, v limited pa safe mode pa ga ne morem. Iskal sem tudi v prog. files direktno datoreko za uninstall ampak je ne najdem. Sicer poznam foro z Run As Administrator ampak najprej bi moral najti do datoteko. Kable sem pregledu vse večkrat. Tudi z napajalnik ni bilo nikoli težav.

Prosim za nasevete.

Ted ::

Format C:, boš še najprej rešil. Pa ne met Nortona ker je prava nadloga, čist možno da je Norton izvor težav.
Mah...

phenom ::

Ted ma prov. Format c: je najboljša rešitev in a ti lahko priporočm avast kot antivirusnik. Ful dobr dela in najpomembneje je da je ZASTONJ!!

bluefish ::

uporabi CCleaner (uporabi razdelek Tools v njem) in posksui z njim odstraniti Norton-a.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32

Oddelek: Pomoč in nasveti
465603 (3625) Caniggia
»

Kako pa vi vzdržujete računalnik

Oddelek: Strojna oprema
281969 (1300) Tomay
»