Forum » Operacijski sistemi » zvok v kubuntu-jih
zvok v kubuntu-jih
deleted ::
Pozdravljeni!
Odkar sem nazadnje upgradal kubuntuje mi zvok ne deluje več (že kakšen mesec). Sprva sem mislil, da je kaj narobe z zvočno kartico, zato sem poskusil z live verzijo linuxa in zvok je tam delal. Nato sem poskušal ponovno namestiti sound server, a zvok še vedno ne deluje. No, takšne težave še nikoli nisem imel, zato ne vem, kaj mi je storiti.
Odkar sem nazadnje upgradal kubuntuje mi zvok ne deluje več (že kakšen mesec). Sprva sem mislil, da je kaj narobe z zvočno kartico, zato sem poskusil z live verzijo linuxa in zvok je tam delal. Nato sem poskušal ponovno namestiti sound server, a zvok še vedno ne deluje. No, takšne težave še nikoli nisem imel, zato ne vem, kaj mi je storiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke z odstranjevanjem hrupaOddelek: Zvok in slika | 4698 (4232) | Meizu |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3471 (3001) | connel |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1636 (844) | Assass1n |
» | Zvok ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 788 (703) | Blinder |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1508 (1036) | Pesimist |