Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z kombinacijo kazza in Logitech MouseWare.
Problemi z kombinacijo kazza in Logitech MouseWare.
BendeR ::
Ok mam en problem ki se je pojavo po namestitvi kazze.Kolešček se mi po inštalaciji omenjenega progama ne odziva več oz. ne deluje ko pa kazzo vržem iz comp pa mi kolešček spet dela normalno.In to je kot v internet exploreru kot v word in drugih aplikacijah.Zanimivo pa je da kolešček dela v kazzi.Mam pa najdnovejši Logitech MouseWare in ta novo verzijo kazze.Sprobo pa sem tudi že starejše verzije pa ni nič pomagalo.
Nevem sicer če je to pomembno ampak imam WinXP.
Nevem sicer če je to pomembno ampak imam WinXP.
BendeR ::
Ok prvič da tema nebo prešla v pozabo in drugič ker sem naredo spoznanje da mi wheel dela v Mozilli sem se še enkrat javo.Dajte no magari izjavite neko bedno teorijo samo svetujte kaj naj naredim:\\
ToniT ::
Jaz uporabljam Logitech cordless wheel mouse na dveh računalnikih in tuid Kaaza imam inštaliran na enem od računalnikov, danes sem ga zagnal (naredil upgrade) in kolešček še zmeraj dela brez problema - pa OS so Win XP.
Gandalfar ::
okej sej vem, da je to neumno ampak kaksen wheel mas nastavljen. Pod scroller? Tam imas ene par klukc. Probi se poigrat s tistim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5820 (3211) | djordjevic |
» | Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10083 (7392) | Nejc Pintar |
» | [Linux]mousewheel in slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1236 (1152) | Quikee |
» | Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4770 (4211) | g0Run7 |
» | Katero miško uporabljate ???Oddelek: Strojna oprema | 2101 (1804) | AndrejX |