» »

Zadnja izbira

Zadnja izbira

Tammih ::

Zdravo... Že nekej časa se odločam med dvema compoma...Ostale sem izločil, danes nameravam enega od teh dveh kupiti...
Prosim, da mi svetujete za katerega naj se odločim..:))

Model 8800GT Intel E6750 C2D

Intel Xtreme Q6600 8800GT 512 4Gb

Hvala in lep pozdrav

TokioGangsta ::

Sam bi vzel Funtechovega, saj je boljši procesor, tudi boljša matična in lepše ohišje, preprosto ne bi mogel živeti s tako grdim ohišjem kot je tisto pri unih ta drugih. Veliko ljudi meni, da se E6750 bolj splača od Q6600, jaz tako ne menim, pač pa mislim da je odvisno od tega za kaj boš potreboval računalnik in predvsem kako dolgo ga hočeš imeti. In predvsem tudi je Funtech zelo dobra in zanesljiva firma za tisto belbla al neki tajga pa še sploh nism sslišu.

Moje mnenje pač.

lp
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

bluefish ::

raje najprej povej, čemu bo namenjen. Sicer pa v kratkem prihajajo novi Intel procesorji in bi se morda splačalo počakati nekaj malega, saj se veliko manj segrevajo.

Compjuter bo namenjen predvsem za igranje iger, in sicer se odločam za čim bolj dolgoročno rešitev (cca 4 leta)... Navijal ne bom ničesar, morda čez kakšno leto grafično...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tammih ()

kmetek ::

4 leta pozab.

OK... Potem pa recimo čim dlje

no_fear ::

@blueFish

kdaj pa pridejo novi? A c2q to?

LP

Tomson ::

Novi Quad proci so bili napovedani za 20.januar 2008, pa so prestavli na februar- marec. So rekli da jih ne bodo dali v prodajo preden ne bojo na policah trojedrniki od AMDja. Da ne vidijo potrebe kao ...

So v poziciji ko si lahko namišljujejo. Pa vseh zalog se hočejo znebit. Pa proizvodnjo do konca izkoristit. itd ... itd ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

bluefish ::

sodeč po takih podatkih je pravzaprav brezveze čakati, saj boš lahko čakal v nedogled. Lahko počakaš do januarja, če se ti preveč ne mudi, v nasprotnem primeru pa počasi začni kupovati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Malo FPS-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
381662 (1261) Majmunček
»

Nakup namizne zverine:)

Oddelek: Kaj kupiti
12987 (987) dzinks63
»

Gamer PC =) (strani: 1 2 )

533893 (3893) Galaxy
»

pc do 600€

71000 (1000) NightHawk
»

ulTrA PC - need your help plz (strani: 1 2 )

674390 (3299) PrimozR

Več podobnih tem