» »

Heh, en problemček glede servisa.

Heh, en problemček glede servisa.

SpIcA ::

Ok, tako gre. Crknla mi je grafa pov 6800 agp, pa jo nesem na avtera servis. Danes jih kličem pa mi rečejo da je res grafa šla samo da trenutno nimajo te grafične na zalogi pa mi model ponuja v zameno radeon 9800se(mislim lol8-O ),jaz to sevede ne sprejmen in zgodba se nadaljuje da bodo do petka prišla nova pošilka grafičnih kartic radeon geforce pa naj jst malo premislim za kero grafo bi menjal ker pač unih ne izdelujejo več. Zdej vas pa sprašujem za kero se bi splačalo menjat (lahk je ali al pa nvidia na agp)?

Aja še to grafa se je modala v gt.
P4 RULZZZ!
  • spremenil: SpIcA ()

billy ::

mislim, da so ti dolzni vrniti kupnino ali pa zamenjati grafično z boljšo...vprašanje edino je po katerih kriterijih je "boljša" grafična :)

Klemzz ::

6800gs uzam al pa kako 7××× serijo

Shark-357 ::

Pri nas smo imeli isti problem ne dolgo nazaj .
Stranki je crknila 6800AGP v zameno je pa dobila 7800GS z doplačilom 3K:D

Camalotz ::

^Good deal :D

Sam to, da je bila ponujena zamenjava na 9800se pa je pa beden poskus na suho natega.
Vprašanje, ker nisem čist prepričan: če se mu slučajno ponudi en x800Pro, a se mu jo splača vzet?
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.

Ja sam res ta za 7800gs ta je pa zadel bingo:D
P4 RULZZZ!

frudi ::

sej tu sploh ni dileme - dobit mora vsaj enakovredno kartico, kar pomeni 7800gs, ali kvečjemu kak x800/850xt iz rdečega tabora.
če mu ponujajo karkoli druga (brez vrnitve dela kupnine), gre za nateg.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

muzičar ::

Zahtevaj 7800gs. Pa preberi si malo zakon o varstvu potrošnikov tukaj boš videl koliko pravic imaš. Ogromno.

U stari celo študijo bom naredu:D

Aja ma kdo to 7800gs doma pa kako je kaj zadovoljen itd?
P4 RULZZZ!

muzičar ::

Jaz je nimam samo po testih sodeč boš več kot zadovoljen z njo.

Cool ja sej sm že gledu neki testu prej. Samo neki me zanima ta grafična je malo čundna k retko kšn hladilnik paše gor.Gledu sm tega smo nevem če je tapravi Arctic Accelero X1.Predlagite še kakšnega.Aja sory za narečje samo sm pršu zdej zs požara in sm sfukn ku prasc:D
P4 RULZZZ!

Nč nebo z 7800gs tipi so mi menjali za 6800gt od asusa.
P4 RULZZZ!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SpIcA ()

Ahh.. No ja, vseeno je boljša.
Če ti je že prejšnja šla v GT, se ti bo pa ta mogoče navila do Ultra.

če mena uprašaš je bolš 6800GS :)) sej sm mal viši postu link od testa 7800GS

No, jaz sem mislil, da je najbrž boljša od tiste, ki jo je imel prej.
6800GS za AGP pa AFAIK uporablja isti proc kot 6800GT, pa iste frekvence,
samo da je 12/5 namesto 16/6.

sej jo odkleneš pa je bolša od GT, baje se bol super navija

a nima kao 6800gs zaklenjenih cevovodov in se jih neda odklent.
P4 RULZZZ!

Stari švasta. Danes dobim kartico. Vstavim v rač poženem vse skupaj se prikaže slika kot da bi gledal matrico. Artefaktov ko dreka....In kao nova kartica pa pogledaš malo bolše pa malo praha pr venti na hrbti strani opraskana omg...;((
P4 RULZZZ!

Nesi jo nazaj pa reci naj se nehajo zahebavat, ne?

Toomy ::

...ja fack ne...nimaš sreče...sicer pa nevem kaj še čakaš...raje se spravi tja pa jim par sočnih povej...

Dead_Eye ::

Glede na to, da so te že 2x skoraj nategnili, nam zaupaš ime servisa/trgovine?
The one and only

ja v lj avtera.
P4 RULZZZ!

DimmniBurek ::

Jest imam tudi en problem z Avtero...
Zamenjali zje_bano 6600GT za "novo", nisem dobil nobene škatle zraven, zapakirana je bla v ISTO folijo kot tista tastara ki sem jo prinesel. Dali so mi še 2 leta garancije.
zdej problem je ker mi komp(nenavit) u vsaki igrci zmrzne.
Začasno sem mel R9600PRO, navit cel komp, vključno z grafo in mi ni zaštekalo v nobeni igrci...

Imam občutek da so mi dali eno tudi mal pokvarjeno, ki jim je tam ležala...
Dobr, nima veze... Jutri bom nesu spet na servis in me zanima kako grafo lohk zahtevam, ker dvomim da bojo še meli kako 6600GT tam. Gre se za AGP vodilo, cena grafe je bla takratnih 54k sit.
There Is No Stronger Drug Than Reality

teeehaaaceee ::

Heh na Avteri so prave cvetke ja. Frend je imel nov PC 3x na servisu, ker se je naključno resetiral v win med igranjem iger. Pred tretjim servisom je dal pc na drug servis plaćal diagnostiko priložil polek ugotovitve servisa lepo napisano da je v okvari matična Gigabyte 945P... A oni so spet meli pc tam še tretjiš spet 3 tedne ga poslali nazaj da dela vse vredu in gut! Pol se mu dalo več utrujat z njimi in je nesel zadevo na servis Comtron kjer so mu na njegove stroške vgradili matično p5b dlx od takrat zadeva dela tako kot mora. Zdi se mi da ima tale Avtera malo ignoranten odnos do strank... al si mislijo da stranka pošilja NOV računalnik 2x na servis in čaka 3 tedne da ga dobi nazaj za brez veze... pol stranka plača na svoje stroške diagnostiko na drugem servisu in jim priloži dopis... oni še vedno trdijo svoje da zadeva dela. Za rač dat 1000 eur in bit brez njega 63 dni (vse skupaj kar je bil na servisu) nato pa še napake ne odpravijo.... Vem da bi se bilo potem potebno obrnit na zvezo za potrošnikov slovenije... ampak on ni mel živcev već za to, raje je plašal in zdaj dela tak ko treba. matična Gigabyte 945 pa je spremenila agregatno stanje :)
Tako da vsem v vednost ki bodo imeli živce in čas... Če se da stvar na servis imajo tam po zakonu 45 dni da se napaka odpravi. Če napaka ni odpravljena oz se pojavi ista napaka 46 dan ste upravičeni do novega izdelka! Za pomoč in bolj podrobne informacije se lahko obrnete na Zvezo potrošnikov slovenije

Lp
We live in a moment, a moment in time...

Zheegec ::

Za vse, katerim zamenjajo pokvarjeno grafično za "novo", prav tako nedelujočo - uveljavljajte stvarno napako po obligacijskem zakoniku in zahtevajte vračilo kupnine.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

fosil ::

Dober trik tole Alien :D
Če bi to uveljavljal več ljudi bi se na servisih verjetno nehal zavrkavat
Tako je!

Zheegec ::

Imaš vso pravico, da uveljavljaš stvarno napako. Sicer moraš to uveljavljati v trgovini, oni ti tudi vrnejo kupnino, ampak vseeno. Dosti bolje, kot da uveljavljaš navadno garancijsko popravilo po ZVPOT.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Calligulla ::

Z Avtero mam identicne izkusnje. Crknila Leadtekova 6800, dali rabljeno Asus 6800GT po kar nekaj cakanja in nategovanja, ni delal TV out, sem spet cakal, so mi dali drugo rabljeno... pa vmes veliko ignorance, nategovanja in nasploh debilno neprimernega odnosa, do tocke, ko je blo jasno, da se bo z moje strani kolesje snelo. Ampak Avtera je definitivno ena izmed firm, ki po kmetavzarsko delujejo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Servis Avtera

Oddelek: Strojna oprema
449153 (4508) 69charger
»

Katero grafično kartico naj kupim???

Oddelek: Kaj kupiti
121278 (963) stock
»

Katero grafo kupiti za agp? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11610197 (7130) J4CK
»

7800 GS AGP, tokrat uradno

Oddelek: Novice / Grafične kartice
254774 (3482) kuglvinkl
»

GeForce 7800 GS AGP

Oddelek: Novice / Grafične kartice
245194 (4217) Brane2

Več podobnih tem