Forum » Pomoč in nasveti » nov comp - vent na procesorju "ne dela"
nov comp - vent na procesorju "ne dela"
bryden ::
Včeraj sem dobil nov računalnik (Gigabyte P35 + core2duo E6550)
Vse skupaj zmontiram.
Zdej mam pa problem, ker se ventilator na procesorju ne vrti non-stop. Se zavrti. Pa ugasne. Comp dela, sem tudi Visto ze nalozil.
To je pomoje napaka? Ali je to normalno obnasanje?
Vse skupaj zmontiram.
Zdej mam pa problem, ker se ventilator na procesorju ne vrti non-stop. Se zavrti. Pa ugasne. Comp dela, sem tudi Visto ze nalozil.
To je pomoje napaka? Ali je to normalno obnasanje?
smonito ::
Lp
To je čisto normalno za ventilatorje na procesorjih. Lahko pa naštimaš v biosu, da se ti konstantno vrti na 2000 ali več rpm.
To je čisto normalno za ventilatorje na procesorjih. Lahko pa naštimaš v biosu, da se ti konstantno vrti na 2000 ali več rpm.
bzp ::
Za vsak slučaj malo spremljaj temperaturo procesorja. Če se ugaša in prižiga na random, to vsekakor ni kul. Če se pa prižge ko proc. preseže določeno temperaturo, in se ob primerni ohlajenosti ugasne, je pa kul.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabel PWM Arctic CoolingOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3224 (3086) | JanezH |
» | Okvara računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1924) | fosil |
» | Ko restrartam računalnik se procesorski ventilator ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1341) | Snegec |
» | Pregrevanje laptoap ACER aspire 5920GOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1596) | zlobcek |
» | Z diskom "skuril" procesor?Oddelek: Strojna oprema | 1421 (1124) | vidi |