Forum » Pomoč in nasveti » Ali se da obnoviti datoteke po formatiranju diska :::nujno:::
Ali se da obnoviti datoteke po formatiranju diska :::nujno:::
nielDa ::
Ali se da obnoviti datoteke po formatiranju diska :::nujno:::, bi res potrebovl vedeti cim prej. Res za zlo pomembne stvari se gre. Hvala!
tony1 ::
Če bi bilo tako zelo pomembne jih ne bi sformatiral, ne?
Kratko: težka bo. Če si imel na disku končano doktorsko disertacijo, potem... hm, čimprej napiši vse še enkrat dokler se še kaj spomniš...
P.S.: Drugič pa delaj backupe!!!
Kratko: težka bo. Če si imel na disku končano doktorsko disertacijo, potem... hm, čimprej napiši vse še enkrat dokler se še kaj spomniš...
P.S.: Drugič pa delaj backupe!!!
simoncek ::
Da se. Samo ne vem ali boš vse dobil nazaj. To se je meni enkrat zgodilo pa sem dobil okoli 90% nazaj. Uporabil sem program "Get data back". Malo poglej po spletu. Mislim da je bil celoten naslov Get data back for ntfs.
simoncek
Sims ::
Pozdravljen,
da se dobiti nazaj ... Uporabi pa "easy recovery professional". Sem dobil podatke s kjučka, diskete, digitalnega aparata, pa jasno iz diska ...
LP.
Sims
da se dobiti nazaj ... Uporabi pa "easy recovery professional". Sem dobil podatke s kjučka, diskete, digitalnega aparata, pa jasno iz diska ...
LP.
Sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
mi345 ::
ti programi dejansko delujejo...tudi meni je z njihovo pomočjo uspelo dobiti skoraj vse nazaj....je pa ena pomanjkljivost in sicer so tovrstni programi strašansko počasni...preden ti premelje celoten disk mimogrede mine kaj nekaj ur....pa še nekaj -> pred zagonom programa si instaliraj dodaten disk da si boš lahko prenesel vse podatke nanj...
bluefish ::
seveda upam, da je jasno, da se do obnovitve podatkov tega diska niti ne dotikaj. Najbolje je, da ga sploh izklopiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NA POMOČ izgubljena vsebina mapeOddelek: Programska oprema | 1430 (1249) | Pyr0Beast |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (2066) | klemen1 |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1598) | Caligula |
» | recovery podatkov ( Dan, ko gre vse v P.M.! )Oddelek: Programska oprema | 1275 (990) | undefined |
» | Po nesreči izbrisani podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (1070) | freejack |