Forum » Loža » Steklene buče
Steklene buče
PureHemp ::
Živjo!
Imam problem
Že kar nekaj časa iščem steklene buče ( nekaj takega), vendar ker jih potrebujem v večji nakladi (50+), mi je ta opcija nekoliko predraga. Potrebujem jih pa, ker bi vanje rad vstavil promocijske škatlice z vžigalicami.
Zanima me pa, če mogoče kdo ve kje bi se dalo te vrste "posode" dobiti. Razni Mercatorji, E-leclerci ipd. odpadejo, saj sem že povsod bil in nikjer zadeva ni obrodila sadov.
LP in hvala.
EDIT:
Pozabil sem napisati, da ni pogoj da je zadeva steklena, lahko je tudi kakšen drug material, npr. plastika
Imam problem
Že kar nekaj časa iščem steklene buče ( nekaj takega), vendar ker jih potrebujem v večji nakladi (50+), mi je ta opcija nekoliko predraga. Potrebujem jih pa, ker bi vanje rad vstavil promocijske škatlice z vžigalicami.
Zanima me pa, če mogoče kdo ve kje bi se dalo te vrste "posode" dobiti. Razni Mercatorji, E-leclerci ipd. odpadejo, saj sem že povsod bil in nikjer zadeva ni obrodila sadov.
LP in hvala.
EDIT:
Pozabil sem napisati, da ni pogoj da je zadeva steklena, lahko je tudi kakšen drug material, npr. plastika
- spremenil: PureHemp ()
nastyboy ::
Kaj pa če bi poklical v kakšno steklarno... mogoč Rogaška?... ostalih pa ne poznam.. pa mogoč da bi se našlo tudi kaj na ebayu
LP
LP
DimmniBurek ::
Vprašaj pečenkota, ki izdeluje iz plastike oz. pleksi stekla
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz česa so užitne vodne kroglice? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16415 (12050) | Superboyy |
» | Lepilo za plastikoOddelek: Loža | 12657 (10549) | knesz |
» | Voda za glodalceOddelek: Loža | 744 (683) | Anney |
» | Apple licenciral novo superzlitinoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11020 (8900) | sidd |
» | Kako pobarvat CD/DVD-ROM?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2433 (1942) | Nejc Pintar |