Forum » Pomoč in nasveti » x-server ne dela več
x-server ne dela več
Taras_Bulba ::
POZDRAVLJENI!
Zanima me če se je še kermu od vas na Linuxu kar naenkrat x-server "pokvaril"? Namreč prejšnji dan je delal vse kul, naslednji dan nič več. Ko hočem startat s startx neki vrže ven, na koncu pa napiše, da manjka keyvord v section modules.
Beee? Kokr sem jaz videl tam nič ne manjka!
Zanima me če se je še kermu od vas na Linuxu kar naenkrat x-server "pokvaril"? Namreč prejšnji dan je delal vse kul, naslednji dan nič več. Ko hočem startat s startx neki vrže ven, na koncu pa napiše, da manjka keyvord v section modules.
Beee? Kokr sem jaz videl tam nič ne manjka!
Težka bo, ker sem vrgu Linux(Mandrake 8.0) ven in zdaj čakam na RH. Problem je da se mi je to že 3x zgodilo in samo enkrat mi je ratal z xconfigom al xf86 popravit. Zdej pa tega nočem več.;(
roscha ::
XF86config v vi-ju odpret in na roke popravit pa ne znaš a kaj? Se vidi da si z Mikrokrepom gor rasel. Linux-a ni treba vsake 14 dni ponovno inštalirat. Pravzaprav bolj izjemoma kot ne. 99,9% stvari se da rešit brez ponovne inštalacije...
Pa naj mi že en razloži zakaj sploh rinete na Linux-a če si predstavljate njegovo administracijo tako kot win$e. Čar je ravno "peš" administriranje, ki v blesavem wintendu sploh ni možno.
by!
Pa naj mi že en razloži zakaj sploh rinete na Linux-a če si predstavljate njegovo administracijo tako kot win$e. Čar je ravno "peš" administriranje, ki v blesavem wintendu sploh ni možno.
by!
Yurko ::
Namest da bi bil zadovoljen, da se tut taki ki so z MSjem gor rasli ukvarjajo z linuxom, pa buče prodajaš.
Pač tipu se je že trikrat sesul xserver in hoče pomoč. Ne pa enga prevzetneža, k misli da če zna z Vi-jem delat, da je boga za jaj*a prijel.
Pač tipu se je že trikrat sesul xserver in hoče pomoč. Ne pa enga prevzetneža, k misli da če zna z Vi-jem delat, da je boga za jaj*a prijel.
Res roscha z vi (pa tud z emacsom) pa res ne znam delat. In sploh ne vem kaj to je!!
Niti nočm vedt. Kje je moj word?!!! Jst hočm da dela, če pa ne dela bom pa kr vse formatiru pa glupe poste po forumih pisal, pa pritožbe firmam, k Linuxe distribuirajo, da nč ne dela in nej grejo vsi u qrc.>:D
ČE NE VEŠ KAJ PAMETNEGA NAPISAT NE PIŠI
Niti nočm vedt. Kje je moj word?!!! Jst hočm da dela, če pa ne dela bom pa kr vse formatiru pa glupe poste po forumih pisal, pa pritožbe firmam, k Linuxe distribuirajo, da nč ne dela in nej grejo vsi u qrc.>:D
ČE NE VEŠ KAJ PAMETNEGA NAPISAT NE PIŠI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostne luknje v MacOSuOddelek: Novice / Varnost | 3832 (2445) | kronik |
» | Igre na linux (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3828 (3150) | CCfly |
» | 2 linux vprašanji (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3932 (3494) | ShowDown |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5953 (4548) | TICKO |
» | mandrake9.1 in nforce2(mrezna)Oddelek: Operacijski sistemi | 1576 (1286) | iso2000 |