Forum » Kaj kupiti » tv kartica?
tv kartica?
janez.j ::
Zdravo,
Imam sledeč problem: Sestra bi rada imela tv v svoji sobi vendar ji preko antene ne vleče dobro, v moji sobi pa briljantno ker imam ojačevalnik,..)
Zanima me če se da da bi ona gledala tv preko mreže (da bi jaz dal v mojo kisto tv kartico in nato to pošiljal do nje preko mreže - bi moral naredit kak stream,...)
je to varjanta da bi zadeva delovala (kanalov ona ne bi mogla štelat kajne?) ter katero tv kartico mi priporočate?
Nasveti in rešitve okoli tega zelo dobrodošli
Hvala
Lp, Janez
Imam sledeč problem: Sestra bi rada imela tv v svoji sobi vendar ji preko antene ne vleče dobro, v moji sobi pa briljantno ker imam ojačevalnik,..)
Zanima me če se da da bi ona gledala tv preko mreže (da bi jaz dal v mojo kisto tv kartico in nato to pošiljal do nje preko mreže - bi moral naredit kak stream,...)
je to varjanta da bi zadeva delovala (kanalov ona ne bi mogla štelat kajne?) ter katero tv kartico mi priporočate?
Nasveti in rešitve okoli tega zelo dobrodošli
Hvala
Lp, Janez
eVro ::
To je nepotrebno kompliciranje in pride do veliko omejitev. Antena z ojačevalnikom se dobi pa za 25 €.
d4rkl0rd|ps3 ::
Jaz bi tudi nekaj vprašal.
Katero kartico naj kupim da bom gledal lahko satelitsko astra,hotbird... in da je čim bolj dobra pa čim ceneje kot ponavadi .
Katero kartico naj kupim da bom gledal lahko satelitsko astra,hotbird... in da je čim bolj dobra pa čim ceneje kot ponavadi .
E6750|GA-X38-DQ6|2x1gb|2x HD3850 512mb|400gb WD
Tt 700W|CM Stacker Nvidia edition
Tt 700W|CM Stacker Nvidia edition
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Media box MR3 v hoferjuOddelek: Zvok in slika | 4873 (1027) | ToniT |
» | Ima kdo podoben WLAN-ojačevalnikOddelek: Strojna oprema | 7065 (5853) | lord111 |
» | Zanimiva ponudba hofer (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 167002 (82435) | Alamar |
» | Uničevalec insektovOddelek: Loža | 3429 (3197) | mr1two |