Forum » Mobilne tehnologije » NOKIA kot mp3 predvajalnik
NOKIA kot mp3 predvajalnik
zuz3k ::
torej
sem v veliki dilemi, imam mp4 2 GB predvajalnik in mobitel nokia 6234 z slušalkami z 128 MB kartico
ker nebi imel rad obojega in mi poslušanje muzike na telefonu z slušalkami ustreza razmišljam o:
prodaji mp4 predvajalnika @ 60€
nakup microSD 2 GB kartice @ 23€
ter kakor je meni znano rabim še bluetooth kluček?
kaj takega? bluetooth @ 7€
+ poštnina
ALI bi stvar delovala, ali naj ostanem pri mp4 zaradi kvalitetnejše muzike.. čepraw se mi pri nokii ne zdi slaba?
dilema je samo v bateriji, ki pomojem nebi zdržala vsaj tako dolgo kakor pri mp4-u...
zanima me če kdo posluša na tak način musko, če se splača.. uglavnem kaj menite???
sem v veliki dilemi, imam mp4 2 GB predvajalnik in mobitel nokia 6234 z slušalkami z 128 MB kartico
ker nebi imel rad obojega in mi poslušanje muzike na telefonu z slušalkami ustreza razmišljam o:
prodaji mp4 predvajalnika @ 60€
nakup microSD 2 GB kartice @ 23€
ter kakor je meni znano rabim še bluetooth kluček?
kaj takega? bluetooth @ 7€
+ poštnina
ALI bi stvar delovala, ali naj ostanem pri mp4 zaradi kvalitetnejše muzike.. čepraw se mi pri nokii ne zdi slaba?
dilema je samo v bateriji, ki pomojem nebi zdržala vsaj tako dolgo kakor pri mp4-u...
zanima me če kdo posluša na tak način musko, če se splača.. uglavnem kaj menite???
Life is a psychological game.
V-i-p ::
Čakaj, ne vem zakaj kot prvo rabiš usb ključ? Če ima Nokia kartico, je to to. Preko PCja nafilaš z mp3ji in poslušaš... Kvaliteta preko navadnih slušalk je za normalnega userja čisto dovolj, pa še dveh naprav ne rabiš vlačit s seboj... Kombinacija obojega na telefonu je odlična, ne vem kaj sploh še razmišljaš.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 377664 (17426) | hoodaudrey |
| » | MP3Oddelek: Kaj kupiti | 2035 (1842) | Ramon dekers |
| » | mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2678 (2279) | globoko grlo |
| » | Kateri mp3/mp4 player?Oddelek: Kaj kupiti | 2538 (2428) | GrimReaper |
| » | Sony Ericsson P900Oddelek: Mobilne tehnologije | 2354 (2105) | PrimozR |