» »

USB priključek ne deluje

USB priključek ne deluje

piber ::

Imam starejši računalnik, ki je do prestavitve na drugo lokacijo deloval kolikor toliko normalno. Ob zagonu na novi lokaciji pa se windowsi / XP-ji sploh niso naložili. Monitor se je za kratek čas prižgal in takoj nato ugasnil. V tem trenutku se ni odzval na nič drugega kot na tipko reset. Ker se je isto ponovilo še drugič in tretjič mi je ostala še šok terapija. Izklopil in vklopil sem kabel za napajanje. Za tem dejanjem se je računalnik normalno postavil in izgledalo je, da je vse OK. Naknadno pa sem ugotovil, da nobeden od USB vhodov ne reagira na nobeno priključeno napravo. ( USB ključ, Foto aparat, kamera )
Poizkusil sem tudi z brisanjem USB nastavitev v control panelu. Ob ponovnem zagonu je računalnik zaznal novo napravo USB, kar pa ni obrodilo sadov.
Prosim za kakšen praktičen nasvet

logout ::

Odpri racunalnik, razstavi vse komponente, ocisti in nazaj sestavi.

L.p., Kloko

piber ::

Na žalost čiščenje komponent ni obrodilo sadov. Očitno je problem težje rešljiv. Če komu pade na um še kakšen predlog, naj mi ga prosim posreduje.

Azrael ::

>Monitor se je za kratek čas prižgal in takoj nato ugasnil. V tem trenutku se ni odzval na nič drugega kot na tipko reset. Ker se je isto ponovilo še drugič in tretjič mi je ostala še šok terapija. Izklopil in vklopil sem kabel za napajanje. Za tem dejanjem se je računalnik normalno postavil in izgledalo je, da je vse OK

So mogoče kakšni kondenzatorji napihnjeni na matični plošči ali napajalniku?
Nekoč je bil Slo-tech.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

najdi.si / dostikrat ne pokaže rezultate

Oddelek: Pomoč in nasveti
61664 (1473) Invictus
»

PC se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
71256 (1074) Map
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
6642 (546) gradbenik35
»

XP problemi pri resetiranju

Oddelek: Pomoč in nasveti
10682 (576) Duhec
»

PC se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
10575 (475) DeeCoy

Več podobnih tem