Forum » Pomoč in nasveti » PROBLEM ///thenetworkcom.com
PROBLEM ///thenetworkcom.com
vegykralj ::
Lep pozdrav, upam da mo lahko kdo pomaga.
Vceri sem malo brskal po int. in naredu velik problem, kr naenkrat se mi je hotel instalirat neki kodek??? In jaz sem pomotoma stisnil yes !!!!
Zdaj mi kasperski nonstop bloikira doloceno stran (thenetworkcom.com). Vem da je to neki spyware toda kako da ga zbrisem. Z vsem mogocim sem skeniral comp pa mi ni uspelo zbrisat ga.
Hvale lepa za odgovore
LP
Vceri sem malo brskal po int. in naredu velik problem, kr naenkrat se mi je hotel instalirat neki kodek??? In jaz sem pomotoma stisnil yes !!!!
Zdaj mi kasperski nonstop bloikira doloceno stran (thenetworkcom.com). Vem da je to neki spyware toda kako da ga zbrisem. Z vsem mogocim sem skeniral comp pa mi ni uspelo zbrisat ga.
Hvale lepa za odgovore
LP
detroit ::
probi system restore, pol probi safe mode pa antivirus &spyware, pol če pa še to ne prime pa ksn bartpe/winpe pa antivirus pa spybot z loadhive ipd če še to ne uspe pol pa kr svojga mačka zrtvovat bogovom:D
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trojanOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (799) | Blinder |
» | Vdiranje v uporabniški računOddelek: Informacijska varnost | 4133 (3312) | blackbfm |
» | XP Service Pack 2: Da ali Ne?Oddelek: Operacijski sistemi | 1207 (882) | krneki0001 |
» | Zelo počasno nalaganje-odpiranje straniOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (920) | kamperr |
» | AD-AWARE ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (960) | Kriko |