Forum » Operacijski sistemi » Problem pri instalaciji Windows xp
Problem pri instalaciji Windows xp
Lincolin ::
Čer!
Sedajle sem se odločil da bom formatiral prenosnika in znova posnel Windowse XP.
Računalnik prižgem, potem zboota CD, pritisnem SPACE da se začene v Install. Potem prenaša neke datoteke, ki so potrebne za installacijo, ko pride do tistega menija, kjer se zbira na kateri disk naj posnamem, se mi računalnik SAM ugasne.
Postopek sem ponovil še nekajkrat in vedno je enako.
To se mi zgodi samo takrat ko je potrebno izbrati oziroma urejati particije.
Se mogoče komu sanja kaj je to lahko narobe?
P.S.: Ko računalnik zaženem v sistem se ne ugasne?
Hvala!
Sedajle sem se odločil da bom formatiral prenosnika in znova posnel Windowse XP.
Računalnik prižgem, potem zboota CD, pritisnem SPACE da se začene v Install. Potem prenaša neke datoteke, ki so potrebne za installacijo, ko pride do tistega menija, kjer se zbira na kateri disk naj posnamem, se mi računalnik SAM ugasne.
Postopek sem ponovil še nekajkrat in vedno je enako.
To se mi zgodi samo takrat ko je potrebno izbrati oziroma urejati particije.
Se mogoče komu sanja kaj je to lahko narobe?
P.S.: Ko računalnik zaženem v sistem se ne ugasne?
Hvala!
aljazh ::
Ugibam... imaš v prenosniku sata disk, tvoja instalacija XPjev pa (še) nima vključenih sata driverjev?
Če je temu tako, pojdi najprej v bios in tam izklopi sata mode.
Če je temu tako, pojdi najprej v bios in tam izklopi sata mode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5574 (4848) | T-Mac |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1765) | mojo31 |
» | Povpraševanje po SSD-jih se krepi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 14265 (12223) | Pyr0Beast |
» | Win XP na nov prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 2025 (1695) | dinozaver7 |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1228) | OChack |