Forum » Pomoč in nasveti » WinFast Palmtop TV in MSN messenger
WinFast Palmtop TV in MSN messenger

blazekg ::
Pozdravljeni,
imam nasldenji problem. Kupil sem si Winfast Palmtop TV tuner, ki je na kisto povezan preko USBja. Prej mi je vse normalno delovalo, sedaj pa ko sem nalozil driverje za tuner, se mi messenger sesuje ze pri zagonu. messenger 0xc0000005 error, je napaka ki jo sproducira. Vem da je problem v programski opremi tunerja pa me zanima ce kdo pozna resitev
hvala
imam nasldenji problem. Kupil sem si Winfast Palmtop TV tuner, ki je na kisto povezan preko USBja. Prej mi je vse normalno delovalo, sedaj pa ko sem nalozil driverje za tuner, se mi messenger sesuje ze pri zagonu. messenger 0xc0000005 error, je napaka ki jo sproducira. Vem da je problem v programski opremi tunerja pa me zanima ce kdo pozna resitev
hvala

B_Marley ::
imam identičen problem... Sem ponovno namestil msn in se vedno javlja isto...
Poskusil sem z Pidgin-om (bivši gaim?) pa dela normalno... mene sicer ne moti pidgin, vendar pa imam najstniško sestro, ki bo zlo tečna če ne bo delal MSN :D
Aja, se to...ko izklopim tuner iz usbja deluje msn normalno...
Poskusil sem z Pidgin-om (bivši gaim?) pa dela normalno... mene sicer ne moti pidgin, vendar pa imam najstniško sestro, ki bo zlo tečna če ne bo delal MSN :D
Aja, se to...ko izklopim tuner iz usbja deluje msn normalno...
She is electric. Can i be electric too?

strictom ::
Ta error je napaka pri dostopu do rama. Probi izbrisat driverje za tuner, ponovno namesti MSN, pregledaj RAM z kakim programom, prečekiraj sistem za adware/spyware/malware.
Evo, tukaj je.
Evo, tukaj je.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 77253 (17894) | tilinho20 |
» | msn problem 8007007eOddelek: Pomoč in nasveti | 810 (706) | boogie_xlr |
» | POMOČ: Blue screen- stop:0x0000008eOddelek: Pomoč in nasveti | 2118 (1947) | Jankolovski |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5379 (4714) | BB4l |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 3038 (1941) | teedy |