Forum » Zvok in slika » JVC Kamera in baterija
JVC Kamera in baterija
X-es ::
Pozdravljeni
Imam namrec JVC kamero in potrbujem dodatno baterijo. Originalne baterije so zelo drage... zasledil sem pa eno kopijo originala, ki ima polovično ceno. Zanima me kaksne negativne posledice ima lahko neoriginalna baterija na mojo kamero... ali jo lahko poskoduje? ali lahko je nezanesljiva?
Imam namrec JVC kamero in potrbujem dodatno baterijo. Originalne baterije so zelo drage... zasledil sem pa eno kopijo originala, ki ima polovično ceno. Zanima me kaksne negativne posledice ima lahko neoriginalna baterija na mojo kamero... ali jo lahko poskoduje? ali lahko je nezanesljiva?
BCSman ::
obujam temo, če kdo ve odgovor? (lol, po kolikšnem času)
jaz sicer mislim nabavit za jvc gr-d21e kamero tole baterijo:
http://www.protira.si/product_info.php/...
na sliki so videt 4 konektorji, jaz na originalni bateriji (BN-V408U) jih imam le 3. verjetno sta plus, minus in dve zemlji pač?
jaz sicer mislim nabavit za jvc gr-d21e kamero tole baterijo:
http://www.protira.si/product_info.php/...
na sliki so videt 4 konektorji, jaz na originalni bateriji (BN-V408U) jih imam le 3. verjetno sta plus, minus in dve zemlji pač?
baron21 ::
Jaz sem namesto originalne baterije kupil 6 kosov AA baterij, dal sem jih v za to namenjen nosilec, ki ga dobiš v nekaterih trgovinah. Ko potrebujem dodatno baterijo odstranim originalno, rezervo pa priključim namesto polnilnega adapterja, baterije pa imam v žepu. Delovanje - originalna 1/2 ure snemanja, rezervne 2800mAh pa 3-4 ure. Cena: originalna cca 100€, moja varijanta 38€. Poleg tega lahko imaš s seboj še en komplet navadnih AA baterij. LP
baron21
baron21 ::
Jaz sem ga kupil v trgovini Delko v BTC - Lj, verjetno ima kaj takega še Conrad in podobni.
baron21
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | generična baterija za mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 3727 (3410) | šernk |
» | Baterije - vzporedna vezavaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6901 (5546) | Pyr0Beast |
» | Različne baterije za K700i?!?!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1439 (1439) | SmeskoSnezak |
» | Kamera GR_DVL357 in 6xAA baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1486 (1391) | frenk |
» | Digitalna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6314 (5415) | Caligula |