» »

misteriozna težava s tiskalnikom

misteriozna težava s tiskalnikom

Glodko ::

LP. Pred enim mesecem sem kupil HP tiskalnik (model Photosmart C5280 All-in-one), lepo sem namestil vso programsko opremo s priloženega cd-ja in zadeva je perfektno delala, sedaj pa mi zadnji teden, ob priklopu tiskalnika na računalnik (imam laptop, in tiskalnika nimam vedno priključenega), začne windows nalagat tiskalnik (tako kot to naredi ko priklopiš kako novo napravo) in ob nameščanju zahteva da spet vstavim cd da se izvede nameščanje do konca. No in tko, sta se naložla pravzaprav 2 tiskalnika, čeprav gre za enega samega (copy 1).
No nekaj dni je blo to v redu, zatem pa je ob vsaki priključitvi tiskalnika, spet začel nalagat in zahteval spet cd, kar sem jst vse lepo prekinu in odstranil tiskalnik in vso programsko opremo s prenosnika (uporabil sem priložen cd in opcijo uninstall), tako sem zbrisal vse programe povezane s tem tiskalnikom. Tako sem se ponovno lotil nameščanja in s pomočjo opcije "namesti vso programsko opremo ki se priporoča za to napravo" ponovno vse naložil. In potem ko sem želel nek papir skenirat, sem opazil da mi ni namestil HP solution center (kjer priročno izbiraš med funkciami tiskalnika), možno da mi še česa ni namestil, vendar tega nisem opazil.
In sedaj je tle problem, cd mi pokaže da na lepiju ni nameščen noben program več v zvezi s tem tiskalnikom, ko pa izberem funkcijo naj mi namesti priporočlive programe, ne namesti vseh ki jih rabim.
Ima kdo idejo kako bi to rešil, in kje je problem, da mi je že nameščeno napravo kar ponovno nalagal?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsungova programska oprema sama izklaplja Windows Update

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
1410814 (6976) Beernarrd
»

HP LaserJet M1120 MFP

Oddelek: Programska oprema
5853 (757) JercSI
»

Računalnik ne najde tiskalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
102192 (2101) Miro-Slav
»

[Ubuntu] CUPS in gonilniki za Canon tiskalnik

Oddelek: Programska oprema
102035 (1925) Icematxyz
»

Računalniški pisalni stroj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597211 (6331) Pyr0Beast

Več podobnih tem