Forum » Konzole » [Wii] Super Mario Galaxy
[Wii] Super Mario Galaxy
Tr0n ::
Moral sem odpret temo za tale spil, ker se mi zdi, da je zadeva briljantna.
Odvisno-zabaven, revolucionaren platformer na svez nacin, ki ga v taki obliki dosedaj se ni bilo. Vsem lastnikom konzole Wii ga toplo priporocam. Ko boste enkrat v roke vzeli Wiimote in Nunchuk, ju ne boste hoteli vec dati iz rok.
Uradna stran
Wikipedia
Videos
Screenshots
Odvisno-zabaven, revolucionaren platformer na svez nacin, ki ga v taki obliki dosedaj se ni bilo. Vsem lastnikom konzole Wii ga toplo priporocam. Ko boste enkrat v roke vzeli Wiimote in Nunchuk, ju ne boste hoteli vec dati iz rok.
Uradna stran
Wikipedia
Videos
Screenshots
Oblivion ::
So true, ucera mi ga je prijatelj prinesel in zadeva je fenomenalna. Priporocam.
Intel Quad Core 6600| Asus Striker Extreme | 2x1GB Ultra Kit | Logitech Z-5500
Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty | Gainward 8800GTX SLi |Samsung 245B |
Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty | Gainward 8800GTX SLi |Samsung 245B |
Tr0n ::
Trenutno mam 22 zvezd in dostop do treh galaksij. Tudi boss battli so precej raznoliki in coolski.
Ze ko mislis, da si videl vse fore, te presenetijo s se eno odbito idejo, mini igro ali puzlom. :)
Ze ko mislis, da si videl vse fore, te presenetijo s se eno odbito idejo, mini igro ali puzlom. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 26609 (18953) | Raziel |
» | Pod ameriškimi jelkami največ XboxovOddelek: Novice / Konzole | 4375 (3350) | fiore |
» | Začetek prodaje Wii na Japonskem in njeno raztelešenjeOddelek: Novice / Konzole | 4278 (3125) | Stepni Volk |
» | Pusti službo, da lahko dobiš PS3 (in jo raztelesiš) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11529 (9132) | @LOL |
» | Izid Wii-ja se bližaOddelek: Novice / Konzole | 3615 (3166) | Tr0n |