Forum » Pomoč in nasveti » laptop brez baterije
laptop brez baterije
Pyr0Beast ::
Ne, glih zdej sem jo v utrgal :D
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
c00L3r ::
Najbolje je da je baterija napolnjena na okrog 50%. Potem izklopiš prenosnik in jo vzameš ven. Prenosnik pa uporabljaš naprej brez baterije direktno na polnilec. Tako bo baterija zdržala najdlje.
Zanima me pa kaj se zgodi, če potegneš baterijo ven med tem ko je prenosnik vključen in priklopljen na polnilec?
Zanima me pa kaj se zgodi, če potegneš baterijo ven med tem ko je prenosnik vključen in priklopljen na polnilec?
caveman ::
Če je dlje časa ne boš uporabljal je najbolje baterijo sprazniti na 40%, in jo postaviti na hladno. Vendar se ti ni treba ukvarjati s tem. Sam imam laptop že 2 leti in pol, baterija je zmeraj v laptopu med delovanjem, pa kapaciteta še ni opazno padla.
Nic, lavfa naprej.
Nic, lavfa naprej.
mattoslo ::
Najbolje je da je baterija napolnjena na okrog 50%. Potem izklopiš prenosnik in jo vzameš ven. Prenosnik pa uporabljaš naprej brez baterije direktno na polnilec. Tako bo baterija zdržala najdlje.
Nič prenosnik laufa naprej normalno kot z baterijo.
Nebi smelo biti nič narobe.
FCbarcelona ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp probook se več ne prižge, lučka on svetiOddelek: Pomoč in nasveti | 3698 (2643) | jukoz |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15346 (2116) | sh00ter92 |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6435 (4120) | care20 |
» | Delovanje prenosnika brez baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3522 (3257) | Pyr0Beast |
» | Pol manjša napetost od predpisaneOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1474 (1228) | Alijen |