Forum » Pomoč in nasveti » zamenjava V3 za GF2 TI
zamenjava V3 za GF2 TI
PIII850 ::
1. Prvo kar me zanima, ali se bo poznala kakšna razlika. Vendar ne samoo v hitrosti (moj cpu PIII 850) , ampak tudi v kvaliteti slike??
2. Vem da so ob dotični zamenjavi grafičnih kartic povzročali probleme 3dfx gonilniki, ki so nekako upočasnili GF2 kartice. Kako to rešit.
3. Kakšen je TV out na GF2 karticah. Na v3 morem rečt, da je kar dober. Je pa res da drugih nisem videl.
4. Katere gonilnike mi priporočate za posamezne windowse
5. Kaj menite o Chaintecovih grafičnih karticah GF2TI. SO kaj slabše od leadteka oz od ostalih "priznanih" znamk
thx
2. Vem da so ob dotični zamenjavi grafičnih kartic povzročali probleme 3dfx gonilniki, ki so nekako upočasnili GF2 kartice. Kako to rešit.
3. Kakšen je TV out na GF2 karticah. Na v3 morem rečt, da je kar dober. Je pa res da drugih nisem videl.
4. Katere gonilnike mi priporočate za posamezne windowse
5. Kaj menite o Chaintecovih grafičnih karticah GF2TI. SO kaj slabše od leadteka oz od ostalih "priznanih" znamk
thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skupOddelek: Zvok in slika | 2017 (1382) | R33D3M33R |
» | Gf2 SDRAM ali DDR ( razmerje Cena/hitrost )Oddelek: Zvok in slika | 971 (862) | VASkO |
» | Voodoo5 5500 ali GF2MX400Oddelek: Kaj kupiti | 1419 (1103) | _Mortal_ |
» | GeForce 3 mxOddelek: Kaj kupiti | 1225 (991) | Tic |
» | GFX2 MX IN NJIH PROBLEMIOddelek: Strojna oprema | 1239 (895) | PIII850 |