Forum » Operacijski sistemi » Rabim pomoč pri Windowsih
Rabim pomoč pri Windowsih
ritoznojčan ::
Naj mi prosim nekdo odgovori na ta osnovna vprašanja. Sem čisti brezveznik kar se tiče računalništva.
Zakaj ljudje kupujejo licenčne Windowse če pa se kopije dobijo praktično povsod. Oziroma, ali imajo licenčni Windowsi kakšno prednost?
Ali lahko licenčne Windowse posnameš na več različnih računalnikov? Če ne, kaj pa potem narediš ko kupiš nov računalnik?
Kaj sploh je razlika med starejšimi in novejšimi Windowsi? Ali mogoče programi delujejo bolje oziroma hitreje na novejših Windowsih?
Ali lahko uporabljaš najnovejši Windows Media Player na starejših Windowsih, na primer Windowsih ME?
Za odgovore se lepo zahvaljujem.
Zakaj ljudje kupujejo licenčne Windowse če pa se kopije dobijo praktično povsod. Oziroma, ali imajo licenčni Windowsi kakšno prednost?
Ali lahko licenčne Windowse posnameš na več različnih računalnikov? Če ne, kaj pa potem narediš ko kupiš nov računalnik?
Kaj sploh je razlika med starejšimi in novejšimi Windowsi? Ali mogoče programi delujejo bolje oziroma hitreje na novejših Windowsih?
Ali lahko uporabljaš najnovejši Windows Media Player na starejših Windowsih, na primer Windowsih ME?
Za odgovore se lepo zahvaljujem.
ttommy ::
Licenčne Windowse kupuješ zato,da imaš čisto vest.............................stvar delovanja pa nima veze z licenco..
Gamer
Mavrik ::
Zakaj kupuješ stvari v trgovini, ko pa se da praktično povsod krasti?
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2362 (1988) | Hayabusa |
» | Konec osnovne podpore za Visto in Office 2007 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 33176 (29892) | Half-Saint |
» | A lahko zamenjam Visto z Xp-ji na tem kompu ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1401 (1039) | gokky |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2569 (1423) | 20sdfj093f |
» | Microsoft pravi - "nova matična plošča - nov računalnik" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9304 (4776) | VolkD |