» »

Sempron 2600+ za socket 462(A)

Sempron 2600+ za socket 462(A)

Legend(SLO) ::

Zanima me kakšne so še normalne temperature za ta procesor. Do koliko je še prbližn varno zviševat voltažo. Hlajenje je zračno z Zalmanovim bakrenim hladilnikom. (Zalman 6000Cu).
krneki

jest10 ::

Normalno je do nekaj čez 80 stopinj:D
Priporočljivo pa jasno čim manj. Če boš navijal in tudi višal voltažo, potem ga poizkusi obdržati pod 60 stopinjami.

Legend(SLO) ::

S temperaturami nimam problemov. Ker pa se mi procesor precej dober navija me je začela skrbet PCI hitrost. Plata namreč nima PCI locka. A se da ta procesor odklent in nato samo spreminjat množilnik. A je kakšen program za navijanje iz winsow, ki ne bi hkrati naviju še PCI in AGP frekvence. Mam pa ploščo od Gigabyta GA-7VAX.

Neki tem o odklepanju tega procesorja sm sicer najdu, vendar nič kar za ziher deluje.
krneki

___ ::

poskusi v biosu samo množilnik povečat.frekvenco samo pa pusti pri miru.torej primer...jaz imam 200 mhz in 9 krat množilnik. če nočeš povečat nič drugega kot le procesor, mislim da bi bilo uredu če bi naredil 200 mhz krat 10 množilnik

sicer pa samo ugibam... vem da se s tem hitrost procesorja poveča, vendar nevem ne koliko se dejansko pozna, ne če to kaj vlpiva na ostale komponente

poskusi najti še kaj na slo-tech.com.zihr je bla že kakšna taka tema

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ___ ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Epox 9NPA+ Ultra in Athlon64 X2 4200+

Oddelek: Navijanje
101347 (1164) Sami
»

navijanje AMD procesorja (strani: 1 2 )

776430 (5033) Davidf1
»

AMD Athlon XP-M na K7S41GX?

Oddelek: Strojna oprema
261516 (1516) _mOuSe_
»

Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )

705544 (4375) Pyr0Beast
»

AMD sempron 2500

141579 (1325) jest10

Več podobnih tem