Forum » Navijanje » Sempron 2600+ za socket 462(A)
Sempron 2600+ za socket 462(A)
Legend(SLO) ::
Zanima me kakšne so še normalne temperature za ta procesor. Do koliko je še prbližn varno zviševat voltažo. Hlajenje je zračno z Zalmanovim bakrenim hladilnikom. (Zalman 6000Cu).
krneki
jest10 ::
Normalno je do nekaj čez 80 stopinj
Priporočljivo pa jasno čim manj. Če boš navijal in tudi višal voltažo, potem ga poizkusi obdržati pod 60 stopinjami.
Priporočljivo pa jasno čim manj. Če boš navijal in tudi višal voltažo, potem ga poizkusi obdržati pod 60 stopinjami.
Legend(SLO) ::
S temperaturami nimam problemov. Ker pa se mi procesor precej dober navija me je začela skrbet PCI hitrost. Plata namreč nima PCI locka. A se da ta procesor odklent in nato samo spreminjat množilnik. A je kakšen program za navijanje iz winsow, ki ne bi hkrati naviju še PCI in AGP frekvence. Mam pa ploščo od Gigabyta GA-7VAX.
Neki tem o odklepanju tega procesorja sm sicer najdu, vendar nič kar za ziher deluje.
Neki tem o odklepanju tega procesorja sm sicer najdu, vendar nič kar za ziher deluje.
krneki
___ ::
poskusi v biosu samo množilnik povečat.frekvenco samo pa pusti pri miru.torej primer...jaz imam 200 mhz in 9 krat množilnik. če nočeš povečat nič drugega kot le procesor, mislim da bi bilo uredu če bi naredil 200 mhz krat 10 množilnik
sicer pa samo ugibam... vem da se s tem hitrost procesorja poveča, vendar nevem ne koliko se dejansko pozna, ne če to kaj vlpiva na ostale komponente
poskusi najti še kaj na slo-tech.com.zihr je bla že kakšna taka tema
sicer pa samo ugibam... vem da se s tem hitrost procesorja poveča, vendar nevem ne koliko se dejansko pozna, ne če to kaj vlpiva na ostale komponente
poskusi najti še kaj na slo-tech.com.zihr je bla že kakšna taka tema
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ___ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epox 9NPA+ Ultra in Athlon64 X2 4200+Oddelek: Navijanje | 1347 (1164) | Sami |
» | navijanje AMD procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6430 (5033) | Davidf1 |
» | AMD Athlon XP-M na K7S41GX?Oddelek: Strojna oprema | 1516 (1516) | _mOuSe_ |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5544 (4375) | Pyr0Beast |
» | AMD sempron 2500Oddelek: Navijanje | 1579 (1325) | jest10 |