Forum » Omrežja in internet » kako do hitrejšega ISDN-ja
kako do hitrejšega ISDN-ja
balasko ::
Lep pozdrav!
Imam isdn z 128kb modemom, če kaj downloadam ni šanse, da bi bila hitrost prenosa večja od 5kb. Ali obstaja kak program za hitrejšo povezavo ali kake nastavitve.
Sicer pa, naj najprej uštimajo ISDN, da bo deloval vsaj na svojih 70% teoretične hitrosti in pol naj ponujajo ADSL.
Imam isdn z 128kb modemom, če kaj downloadam ni šanse, da bi bila hitrost prenosa večja od 5kb. Ali obstaja kak program za hitrejšo povezavo ali kake nastavitve.
Sicer pa, naj najprej uštimajo ISDN, da bo deloval vsaj na svojih 70% teoretične hitrosti in pol naj ponujajo ADSL.
Iwill ::
Malo špreveri nastavitve. Po em kar si napisal, bi lahko sklepal, da delaš samo z enim kanalom ISDnja...
zdravc ::
Jaz sem na netu našel navodilo za nastavitve v registru. Po tem navodilu mi sedaj hitrost na obeh kanalih dosega v najboljsem primeru 16Kb. Če ga želiš mi pošlji tvoj e-naslov na moj e-naslov !
kdor zna pa žih
ToniT ::
Zadnjič sem pri enem mulcu (nečaku od žene) gledal nastavitve za modem.
Jamral je isto, kot ti.
Razlog: nameščene je imel gonilnike za standardni modem 33600 kb/s :D
Jamral je isto, kot ti.
Razlog: nameščene je imel gonilnike za standardni modem 33600 kb/s :D
zdravc ::
Za vse, ki želijo pospešiti povezavo klicne linije za internet, si naj pogledaljo tole stran
kdor zna pa žih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zdravc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč nastavitev UTMS modema T-2 PartisOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1302) | KoMar- |
» | Siol ADSL ali T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2065 (1375) | svecka |
» | amis (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12613 (8798) | EvilDare |
» | ISDN in dolžina kablaOddelek: Omrežja in internet | 1190 (1046) | Mavrik |
» | ISDN modem Stollmann TA+ PP2Oddelek: Strojna oprema | 1414 (1288) | Ribicija |