Forum » Pomoč in nasveti » se en blue screen
se en blue screen
jeb ::
pojavil se je ob zagonu masine, tik preden bi moralo preklopit v winse:
Terminating thread due to a stack overflow problem.
A VxD, possibly recently installed, has consumed too much stack space. Increase the setting of "minSP's" in SYSTEM.INI or remove recently installed VxD's. There are currently 5 SP's allocated.
Potem klofnem eno tipko, nakar se pojavi se en blue screen:
There are no spare stack pages. It may be necessary to increase the setting of "minSP's" in SYSTEM.INI to prevent possible stack faults. There are currently 6 SP's allocated.
Nato se je masina postavila, od takrat sem jo potem se nekajkrat resetiral, brez problema.
Kaj je to za en hudic? Edina sprememba na masini v zadnjem casu je Pinnaclova TV kartica, ki dela brez problemov, vstavil pa sem jo pred kaksnimi 14 dnevi. Do sedaj ni bilo nobenih blue screenov.
Nimam pojma, kaj so to stack pages, zato nisem nic brskal po system.ini-ju. Mi kdo ve to malo razlozit? Hvala.
Terminating thread due to a stack overflow problem.
A VxD, possibly recently installed, has consumed too much stack space. Increase the setting of "minSP's" in SYSTEM.INI or remove recently installed VxD's. There are currently 5 SP's allocated.
Potem klofnem eno tipko, nakar se pojavi se en blue screen:
There are no spare stack pages. It may be necessary to increase the setting of "minSP's" in SYSTEM.INI to prevent possible stack faults. There are currently 6 SP's allocated.
Nato se je masina postavila, od takrat sem jo potem se nekajkrat resetiral, brez problema.
Kaj je to za en hudic? Edina sprememba na masini v zadnjem casu je Pinnaclova TV kartica, ki dela brez problemov, vstavil pa sem jo pred kaksnimi 14 dnevi. Do sedaj ni bilo nobenih blue screenov.
Nimam pojma, kaj so to stack pages, zato nisem nic brskal po system.ini-ju. Mi kdo ve to malo razlozit? Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 98 setup zablokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1317 (1050) | sandi125 |
» | W98 ter system.ini in pa manjkajoci .vxdOddelek: Operacijski sistemi | 842 (786) | bozicek |
» | virusOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (817) | StratOS |
» | Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?Oddelek: Operacijski sistemi | 2081 (1794) | TheHijacker |
» | Pomnilniške omejitve WinsovOddelek: Novice / Pomnilnik | 1474 (1474) | kuntek |