Forum » Operacijski sistemi » W98 ter system.ini in pa manjkajoci .vxd
W98 ter system.ini in pa manjkajoci .vxd
bozicek ::
Dobil sem starejsi rac. v popravilo in ker ne zelim na novo winsov gor dajati sem se odlocil za rocno ciscenje. Ratalo mi je ze vse samo ene stvari ne.
Gotovo ste se ze srecali z tistim (ne vem na pamet): Med nalaganjem windows se enkrat na sredi ustavi in napise: "Datoteka system.ini je med nalaganjem zahtevala....nekaj.vxd. Preverite ce datoteka obstaja, ce je program pravilno instaliran....itd.
c:\program\....\fsgk95.vxd
pritisnite tipko za nadaljevanje.
Gotovo poznate. Zanima me kako bi se je resil. Imel je dve taki napaki, eno mi je ratlo odpraviti (uninstall program, da je pobrisalo nekaj stvari katere so ostale). Te pa nikakor ne morem. Ker je bil program na roke izbrisan ni mogoce uninstall da bi naredil isto kot pri prejsnem. Gledal sem po system.ini pa ne najdem nic takega notri. V startup(mscofig) sem odstranil vse nepomembne stvari ampak se zmeraj tezi. Gre pa po moje za neki antivirusni program, po vsej verjetnosti F-prot ali pa Norton. Da bi se enkrat instaliral ne gre, ker niti ne vem kje je bilo instalirano niti kera stvar.
Se kaksna ideja? Winsow ne bom se enkrat gor dajal na to skatlo
Gotovo ste se ze srecali z tistim (ne vem na pamet): Med nalaganjem windows se enkrat na sredi ustavi in napise: "Datoteka system.ini je med nalaganjem zahtevala....nekaj.vxd. Preverite ce datoteka obstaja, ce je program pravilno instaliran....itd.
c:\program\....\fsgk95.vxd
pritisnite tipko za nadaljevanje.
Gotovo poznate. Zanima me kako bi se je resil. Imel je dve taki napaki, eno mi je ratlo odpraviti (uninstall program, da je pobrisalo nekaj stvari katere so ostale). Te pa nikakor ne morem. Ker je bil program na roke izbrisan ni mogoce uninstall da bi naredil isto kot pri prejsnem. Gledal sem po system.ini pa ne najdem nic takega notri. V startup(mscofig) sem odstranil vse nepomembne stvari ampak se zmeraj tezi. Gre pa po moje za neki antivirusni program, po vsej verjetnosti F-prot ali pa Norton. Da bi se enkrat instaliral ne gre, ker niti ne vem kje je bilo instalirano niti kera stvar.
Se kaksna ideja? Winsow ne bom se enkrat gor dajal na to skatlo
Poldi112 ::
Jaz sem imel isti problem. Samo ga nisem resil. Enostavno sem pri vsakem boot-u dvakrat kliknil space. Sej ni tolk tezko.
Sej meni ne bi bilo problem klikniti space, samo ce hocem racunati 5 jurjev moram zrihtati kot se za gre.
Bom pogledal se v register in pa win.ini
Bom pogledal se v register in pa win.ini
Ziga Dolhar ::
Če me spomin ne vara, DirectX.
Pomaga brisanje iz registra ("potrjujem" Tonijeve besede ;))
Pomaga brisanje iz registra ("potrjujem" Tonijeve besede ;))
https://dolhar.si/
McHregec ::
Če tudi mene spomin ne vara pomaga tudi brisanje tega programa iz system.ini.
Destroyer Of The Worlds.
V system.ini in win.ini ni bilo nic.
Sem poiskal v registru "fsgk95.vxd", naslo in ga zbrisal.
Nato sem zbrisal se vse kar disi po Nortonu in F-Secure ter F-Prot. Sedaj deluje brez problema.
Aja vxd je bil od F-Prota.
Hvala vsem
Sem poiskal v registru "fsgk95.vxd", naslo in ga zbrisal.
Nato sem zbrisal se vse kar disi po Nortonu in F-Secure ter F-Prot. Sedaj deluje brez problema.
Aja vxd je bil od F-Prota.
Hvala vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Register...?Oddelek: Programska oprema | 1071 (915) | sidd |
» | pc noce odpret nobenega *.exe fajla?!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (1215) | CandyMan |
» | virusOddelek: Pomoč in nasveti | 948 (811) | StratOS |
» | Zagon nekaterih programov ob startu windowsov!Oddelek: Operacijski sistemi | 1913 (1756) | b4d |
» | zagon winsowOddelek: Operacijski sistemi | 959 (863) | Uporabnik |