Forum » Omrežja in internet » WiFi Bridge
WiFi Bridge
Torrex ::
Serbus
Imam naslednji problem. Z kolegom bi z uporabo dveh wifi routerjev povečala daljavo signala. Oba sma v istem bloku, vendar najina internetna povezava zaradi razdalje(3 štuki) malo prekinja. Zdej pa bi probala, če bi lahko povezala najina routerja skupi. Jaz imam Asus WL-520GC, on pa MSI(ne poznam točnega modela). Internet je vezan na MSI-ja. Če je kdo kaj podobnega že delal, prosim da mi pove kako narediti omrežje
LP!
Imam naslednji problem. Z kolegom bi z uporabo dveh wifi routerjev povečala daljavo signala. Oba sma v istem bloku, vendar najina internetna povezava zaradi razdalje(3 štuki) malo prekinja. Zdej pa bi probala, če bi lahko povezala najina routerja skupi. Jaz imam Asus WL-520GC, on pa MSI(ne poznam točnega modela). Internet je vezan na MSI-ja. Če je kdo kaj podobnega že delal, prosim da mi pove kako narediti omrežje
LP!
Spc ::
nabavi enega linksys-a WRT54GL gor vrži dd-wrt v24, mu zvišaj oddajno moč na 100mW in ga kot wireless bridge poveži ma msija ter asusa poveži gor kot WDS node.
Sem isto naredil kolegu pa mu super dela.
Sem isto naredil kolegu pa mu super dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Torrex ::
A brez linksysa pa nebi šlo? Ker to bi bla le začasna reštev, ker bom še kak mesec čakal na net.
Spc ::
Ja bi šlo..
Poglej katere routerje vse podpira dd-wrt .. ampak vseeno ti priporočam linksys-a ker ni niti tak drag.. (64€).. pa še dve anteni maš, ki jih lahko izmenjuješ (TNC konektorji).
Poglej katere routerje vse podpira dd-wrt .. ampak vseeno ti priporočam linksys-a ker ni niti tak drag.. (64€).. pa še dve anteni maš, ki jih lahko izmenjuješ (TNC konektorji).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18722 (11659) | Hayabusa |
» | Pomoč pri povezavi ruterjevOddelek: Kaj kupiti | 2482 (1573) | 5er--> |
» | Optika 20/20 ft. linksys wrt54g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9415 (5644) | Pyr0Beast |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3908 (3360) | Pyr0Beast |