Forum » Programska oprema » 7z vprašanje
7z vprašanje
gregaster ::
Zdravo,
se da v 7z (command line verzija) določit kam ti naj arhivirane datoteke shrani?
Npr.: jaz bi rad arhiviral mapo c:\nekaj v 1,3mb velike kose z imenom Nekaj1.zip, Nekaj2.zip,... te arhive bi pa shranil v mapo c:\temp. Vse mi razdeli lepo, samo nevem kako določiti lokacijo arhiviranih datotek (samodeljno jih shrani v isto mapo kot je 7z).
upam da je razumljivo napisano
lp
Grega
se da v 7z (command line verzija) določit kam ti naj arhivirane datoteke shrani?
Npr.: jaz bi rad arhiviral mapo c:\nekaj v 1,3mb velike kose z imenom Nekaj1.zip, Nekaj2.zip,... te arhive bi pa shranil v mapo c:\temp. Vse mi razdeli lepo, samo nevem kako določiti lokacijo arhiviranih datotek (samodeljno jih shrani v isto mapo kot je 7z).
upam da je razumljivo napisano
lp
Grega
Opkow ::
Programa sicer nisem uporabljal, zato je mozno, da brcam v temo :) ... Vendar si probal tako, da pred imenom target fajla dolocis se pot?
c:\temp\nekaj.zip
edit: typo
c:\temp\nekaj.zip
edit: typo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
l0g1t3ch ::
še jaz bi nekaj prašal in sicer
Kako z 7zip-om odpakiram .rar arhiv ki je razdeljen na več datotek ? Ker mi odpakira samo posamzni delček ne celote
Kako z 7zip-om odpakiram .rar arhiv ki je razdeljen na več datotek ? Ker mi odpakira samo posamzni delček ne celote
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12200 (6410) | Oberyn |
» | Rešitev za sproten backup 40-ih računalnikovOddelek: Programska oprema | 5657 (3913) | aleksander10 |
» | Izvoz sigen-caOddelek: Omrežja in internet | 1094 (982) | GTX970 |
» | MSN datoteke čez 6GBOddelek: Programska oprema | 1731 (1548) | Vuli |
» | Kako bi napisal .bat file, da bi ...Oddelek: Programiranje | 1896 (1342) | AtaStrumf |