Forum » Pomoč in nasveti » Se da dobit PS2 (play station 2, ne za tipkovnico pa miš) - USB adapter?
Se da dobit PS2 (play station 2, ne za tipkovnico pa miš) - USB adapter?
El Nino ::
LP
Zanima me to kar je že navedeno v naslovu, torej, če se sploh da in če se, kje se da dobit adapter iz priklučka za PS2 joystick v USB? Mam tudi sicer gamepad za računalnik (logitech dual action), ampak mi je tisti za PS2 10x boljši......sem se ga navadil po nekaj letih igranja ps2....
Hvala
LP
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe....... če pa ne gre drugače lahko pokažeš tudi pesti, pa ni važno če ne bo elegantno....
Zanima me to kar je že navedeno v naslovu, torej, če se sploh da in če se, kje se da dobit adapter iz priklučka za PS2 joystick v USB? Mam tudi sicer gamepad za računalnik (logitech dual action), ampak mi je tisti za PS2 10x boljši......sem se ga navadil po nekaj letih igranja ps2....
Hvala
LP
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe....... če pa ne gre drugače lahko pokažeš tudi pesti, pa ni važno če ne bo elegantno....
UNIVERZUM ::
Se da dobiti adapter. Jaz sem ga naročil iz Izraela. Je pa boljša možnost, da v Sloveniji nabaviš PS plošček ki ima oba priključka (tako USB kot playstatio).
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
ender ::
Nekaj dni nazaj je nekdo na forumu dal link do ene slovenske spletne trgovine, kjer tak adapter prodajajo za 10€. Uporabi iskanje.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Playstation 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 5014 (4181) | [D]emon |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51549 (18066) | kiFni |
» | PS2 ?Oddelek: Konzole | 2326 (1761) | kiFni |
» | Kupujem PS2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4932 (4240) | TribesMan |
» | XBOX VS. PS2Oddelek: Kaj kupiti | 1896 (1548) | BigWhale |