» »

Posiljanje emaila na 5000 naslovov?

Posiljanje emaila na 5000 naslovov?

Cokolesnik ::

Najprej naj povem, da gre za pošiljanje sporočila v skladu z zakonodajo, zato pričakujem tehnične rešitve oz. predloge in ne anti-SPAM propagando.

Predvsem želim zagotovotiti popolno učinkovitost pošiljanja, da se ne bi zgodilo, da bi v domačem poštnem odjemalcu želel poslati sporočilo, slednje pa ne bi bilo dostavljeno vsem ali pa bi celo vmes prišlo do kakšnih prekinitev na liniji (posledično pa poskus ponovitve pošiljanja v programu) in bi kdo prejel moje sporočilo večkrat.

Zanima me, ali nemara ne bi bilo bolje uporabiti kakšen servis oz. spletnega ponudnika, ki poskrbi, da se pošiljanje zares izvrši in da se njemu le dostavi seznam naslovov, vsebino željenega sporočila in to je to.

Kot sem uspel tudi izvedeti, moj ponudnik interneta Amis omogoča pošiljanje na 999 naslovov hkrati na eno pošiljanje sporočila, če govorimo o klasičnem pošiljanju v poštnem odjemalcu. Drugih storitev na tem področju mi niso ponudili.

Za odgovore in predloge se zahvaljujem.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

jype ::

Fucking spammers.

Za pošiljanje priporočam programsko opremo Mailman.

Narediš seznam (ali več njih), pošlješ en e-mail na naslov seznama, ga v moderatorskem vmesniku požegnaš, program pa poskrbi za individualno dostavo vsakemu prejemniku na seznamu posebej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mail.kupi.si

Oddelek: Omrežja in internet
9772 (597) ender
»

Ameriško sodišče odredilo zaprtje GMail računa nedolžnega uporabnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6310164 (7365) poweroff
»

spet problemi z email.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
635704 (4320) Gandalfar
»

Outlook preveč "NEVAREN", kaj uporabiti?

Oddelek: Programska oprema
252428 (2044) Bass0

Več podobnih tem