Forum » Pomoč in nasveti » QuickCam Web USB in miska USB = konflikt!
QuickCam Web USB in miska USB = konflikt!
AirPenny ::
Dobil sm Logitechov QuickCam Web kater mi povzroca tezave. In sicer stvar je v tem, da vsakic ko zalaufam progi (katerega sm dubil zravn) in nekaj casa gledam idlam z kamero mi okencek v katerem gledam, kar kamera zajema zamrzne in pravtako mis. Vse ostalo funkcionira normalno tako, da ne vem v cem je catch. Sm razmislal ce mogoce prihaja do kakih konfliktov, namrec webcam in mis imata USB prikljucek.:(
se neki je...potem ko resetriram comp in zazenem v control panelu ikonco "scanners & cameras" in imas moznost da gledas kaj kamera snema, mi zadeva rece da kamero uporablja ze en drug progi - kar pa pomojem sploh ni res, oz mogoce je samo mora ta progi nekje v ozadju laufat, tko da ga jz ne vidm...
:'(
imam microsoftofo intellimouse explorer mis in pa uporabljam XPje, imam pa seveda tud oboje najnovejse gonilnike...
se neki je...potem ko resetriram comp in zazenem v control panelu ikonco "scanners & cameras" in imas moznost da gledas kaj kamera snema, mi zadeva rece da kamero uporablja ze en drug progi - kar pa pomojem sploh ni res, oz mogoce je samo mora ta progi nekje v ozadju laufat, tko da ga jz ne vidm...
:'(
imam microsoftofo intellimouse explorer mis in pa uporabljam XPje, imam pa seveda tud oboje najnovejse gonilnike...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel potrdil USB-hrošča v HaswelluOddelek: Novice / Matične plošče | 14460 (12181) | Jst |
» | Vtaknem USB --> PC se obesiOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1314) | hojnikb |
» | USB podaljšekOddelek: Strojna oprema | 4249 (3647) | nx6325 |
» | Popularnost USB 3.0 zavira Intel?Oddelek: Novice / Matične plošče | 3874 (2710) | Looooooka |
» | VIA in USBOddelek: Pomoč in nasveti | 866 (772) | faca9 |