Forum » Sedem umetnosti » Problemi z gledanjem DiVX ov. oz netekoca slika
Problemi z gledanjem DiVX ov. oz netekoca slika
Jux ::
Cau.
Imam problem ki me skrajno znervira, namrec ko gledam divxe jih vcasih gledam povsem tekoce, vcasih (se posebej v MicroDVD playerju, vendar tudi media player (6.4) mi pa film dela tekoce, nato opazno upocasni v primerjavi z zvokom, nakar se spet sinhronizirata. Pa to nebi bilo niti tako motece ce bi se to zgodilo enkrat na film. Pa se skoraj vsakih 10 sekund do 1 minuto.
Podatki:
1. Instaliran imam win2k, DiVX 5.0 PRO, DiVX 4.12, MediaPlayer 6.4, BS player 0.823 (se mi zdi), MicroDVD Player 1.1
2. DiVX-i se vrtijo na Duron800, 256mb DDR, KyroII, ECS K7S5A, IBM 20GB IC35, Teac 40/16/10 - laggajo neglede na to ali se berejo iz diska ali iz cdja.
A mi lahko kdo pojasne tole misterioznost, ker me resno zanima kje za vraga je problem? Vcasih so mi filmi tekli povsem tekoce.
Imam problem ki me skrajno znervira, namrec ko gledam divxe jih vcasih gledam povsem tekoce, vcasih (se posebej v MicroDVD playerju, vendar tudi media player (6.4) mi pa film dela tekoce, nato opazno upocasni v primerjavi z zvokom, nakar se spet sinhronizirata. Pa to nebi bilo niti tako motece ce bi se to zgodilo enkrat na film. Pa se skoraj vsakih 10 sekund do 1 minuto.
Podatki:
1. Instaliran imam win2k, DiVX 5.0 PRO, DiVX 4.12, MediaPlayer 6.4, BS player 0.823 (se mi zdi), MicroDVD Player 1.1
2. DiVX-i se vrtijo na Duron800, 256mb DDR, KyroII, ECS K7S5A, IBM 20GB IC35, Teac 40/16/10 - laggajo neglede na to ali se berejo iz diska ali iz cdja.
A mi lahko kdo pojasne tole misterioznost, ker me resno zanima kje za vraga je problem? Vcasih so mi filmi tekli povsem tekoce.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Tr0n ::
Nekateri filmi so pac malce slabo oz. z napakami zakodirani. Ne verjamem, da je problem v hardwaru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: Mehki igralniki videaOddelek: Novice / Nova vsebina | 2700 (2700) | Matek |
» | The PlayaOddelek: Zvok in slika | 1909 (1551) | Binji |
» | Mali programčki, ki lajšajo smrtne mukeOddelek: Programska oprema | 2034 (1733) | Spajky |
» | DivX player za podnapise in cel zaslon!Oddelek: Zvok in slika | 2475 (1922) | zile |
» | Micro DVD vs. Windows media playerOddelek: Programska oprema | 1376 (1211) | matevzm |