Forum » Omrežja in internet » Opera - torrent - težave
Opera - torrent - težave
megy ::
Pozdravljeni!
No, pa so spet težave tu. Smo nekaj spreminjali nastavitve in sedaj ne dela več prav. Kadar kliknem na file, ki bi ga moralo dati v torrent, mi javi naslednje:
Začenjate z prenosom BitTorrenta.
Vedite, da je vsebina dostopna tudi drugim ljudem,
ki prenašajo iste datoteke.
Ste prepričani, da želite to storiti?
Mapa za prenos:
__________________________ Izberi (nimam pojma, kaj moram tukaj izbrati - a tisto mapo, kjer shranjujem downloade, ali ....???))
A mi zna kdo pomagati, kako se znebim tega? Hvala!
No, pa so spet težave tu. Smo nekaj spreminjali nastavitve in sedaj ne dela več prav. Kadar kliknem na file, ki bi ga moralo dati v torrent, mi javi naslednje:
Začenjate z prenosom BitTorrenta.
Vedite, da je vsebina dostopna tudi drugim ljudem,
ki prenašajo iste datoteke.
Ste prepričani, da želite to storiti?
Mapa za prenos:
__________________________ Izberi (nimam pojma, kaj moram tukaj izbrati - a tisto mapo, kjer shranjujem downloade, ali ....???))
A mi zna kdo pomagati, kako se znebim tega? Hvala!
ender ::
Tu izbereš mapo, v katero bo Opera shranila datoteke, ki so v torrentu.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
sidd ::
Al pa preklopi v nastavitvah nazajm, da ti odpira z drugim torrent odjemalcem, pa bo to to. Drugače pa tu izberi kam ti naj datoteke hrani.
no idea for signature
signed
I
signed
I
megy ::
Ja, točno to bi rad storil - preklopil, da mi odpira z utorrentom. Ampak, kako to storim. Pod možnosti - napredno - programi sem že vnesel: torrent - in dal na odpira z utorrentom, ampak še vedno ne dela.
pino ::
V operi napis opera:config in najdi bittorent pa daj tam kljukico ven pri enable, posnemi in to je to
LP Pino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7473 (6387) | acidos |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14163 (9718) | Brainstorm |
» | uTorrent in obremenjenost diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5802 (5211) | MrStein |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20874 (18803) | roli |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5463 (5146) | steev |