Forum » Navijanje » Kaj menite SLO OverClockarji ???
Kaj menite SLO OverClockarji ???
A je to ::
Potrebujem nasvet:
Imam MamaPlato Be6 II in na njej C466@525.
Zdaj pa mislim menjat procesor in sicer me zanima kaj naj po vasem mnenju kupim: 600 ali raje 633 (700 se verjetno ne splaca ker se ga ne da tolk OC-at). In pa na kolk se da spravit posamezen procesor.
Thanks za odgowor.
Imam MamaPlato Be6 II in na njej C466@525.
Zdaj pa mislim menjat procesor in sicer me zanima kaj naj po vasem mnenju kupim: 600 ali raje 633 (700 se verjetno ne splaca ker se ga ne da tolk OC-at). In pa na kolk se da spravit posamezen procesor.
Thanks za odgowor.
piko ::
Po mojem maš več šans za OC z 600. Svetoval bi ti 566 sam ga več ni za dobit novega.(razen če vzameš rabljenega)
anxieux ::
se strinjam z piko-m da se 566 najbolj OC-ja. pa tud 600 ni tok slaba, na 900 skor sigurno...
~Let The HammerFall~
msmiha ::
600 ali 633
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
ChiefThunder ::
566@850
600@900
Seveda so lahko tud odstopanja... na več, al na manj. Samo tadva procesorja sta zelo dobro overlockabilna.
600@900
Seveda so lahko tud odstopanja... na več, al na manj. Samo tadva procesorja sta zelo dobro overlockabilna.
drnovshek ::
Valda se najbolj splača vzet 600...ni pa več u prodaji (LOL)! Tud sam bi mel tako nežno žvalco...če jo kdo prda...ce priporočam!!
drnovurb@gimb.org
drnovurb@gimb.org
mravla ::
kdo pravi, da je ni za dobit, poglej malo po trgovinah. v MB jih je na pretek.
če ga poženeš, bo letel
Samson ::
Nikarte ne govorit, da je C633 slab za oc...Do sedaj sem spravil vsakega na 950 z povisanjem voltaze na 1.9 mojega v mashinci pa celo na 1 G...:)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
MadMax ::
Samson: vedno pozabim vprasat: a zadeva pol stabilno dela npr. hkrati 2 setija, mp3, pa se kak CPU benchmark, al je to tolk da v Wordu kaj napises?(to se nanasa na tvojga 633)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se da celerona 667 MHz na 1GHz?Oddelek: Navijanje | 1450 (1128) | TribesMan |
» | Lastniki Celeronov 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4201 (3499) | Boško |
» | OC celeronov IIOddelek: Navijanje | 1929 (1478) | V-i-p |
» | Kateri celeron!!Oddelek: Navijanje | 1118 (996) | Muflon1 |
» | OC CII 633Oddelek: Navijanje | 1709 (1553) | Jinxy |