Forum » Strojna oprema » obremenjen pomnilnik?
obremenjen pomnilnik?
t-zonaz ::
Na laptopu se mi ves čas prižiga ventilator, ki se pa na začetku ni tako pogosto. Mislim, da se preveč ogreva ker je pomnilnik preveč obremenjen. Če se komu hoče, naj pogleda sliko, ki sem jo skopiral iz upravitelja pa naj pove kaj mi tolk pomnilnika žre in kaj bi moral zbrisati.
Hvala..
slika: klik
Hvala..
slika: klik
t-zonaz
ant ::
ventilator se prižiga zaradi uporabe procesorja in ne pomnilnika. verjetno imaš zamašen dotok zraka do procesorja. potrebno je očistiti zračne reže. če je laptop v garanciji nesi na servis, drugače pa do tistega serviserja, ki je najcenejši. lahko prosiš tudi kakšnega kolega, ki je že odpiral laptop. v skrajni sili lahko samo spihaš odprtine okoli ventilatorja s kompresorjem oz. podobnim.
LP
LP
Saintek ::
Na tej sliki se jasno vidi, da noben od vidnih procesov ne obremenjuje procesorja saj jasno piše spodaj Uporaba CPE 2%, torej problem leži drugje. Preglej raje temperature notranjih komponent s kakšnim programov za odčitavanje temperatur procesorja, matične, diskov. Eden takšnih programov je Everest.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saintek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17164 (5263) | mailer |
» | MacBook Pro 13 Retina - zmogljivostOddelek: Kaj kupiti | 4798 (4122) | mrkć_majstor |
» | Najtišji laptopOddelek: Kaj kupiti | 10287 (9006) | DonMatejo |
» | Je to normalo? Problem ventilator. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13517 (12047) | imagodei |
» | Ventilator na prenosniku se mi vklaplja non-stop ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3616 (3285) | igz |