Forum » Igre » Prehitro delovanje iger
Prehitro delovanje iger
Bidox14 ::
Pozdravljeni!
Moj prijatelj ima problem pri skoraj vseh igrah.. Večina iger deluje z dvokratno hitrostjo, kot je drugače normalno.. tudi v menijih in povsod pri vmesnih filmih in podobno se stvar ponavlja.. Kai bi tukai lahko bil problem?
Vse igre sma že poskusila na novo naložiti, vendar zgleda da je problem nekje drugje..
konfiguracija:
AMD x2 4000+
2x 512 ddr2 ram
itd..
Moj prijatelj ima problem pri skoraj vseh igrah.. Večina iger deluje z dvokratno hitrostjo, kot je drugače normalno.. tudi v menijih in povsod pri vmesnih filmih in podobno se stvar ponavlja.. Kai bi tukai lahko bil problem?
Vse igre sma že poskusila na novo naložiti, vendar zgleda da je problem nekje drugje..
konfiguracija:
AMD x2 4000+
2x 512 ddr2 ram
itd..
MSI K9N Platinum, x2 4000+, 2GB Geil Ultra 800MHz, 7600GT, 450GB SataII
marjan_h ::
Mislim da je problem v dvojedernem procesorju. zažen igro pa nastavi procesor da ti teče samo enem jedru. Pol boš pa vidu če še zmer prehitro dela igra
gruntfürmich ::
meni so šele po parih namestitvah OS začele igre normalno delovat.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za igre (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13850 (12917) | Peter6 |
» | Problem z novim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1425 (1271) | Dahakka |
» | AMD 3200 64 in Nvidia 8800 GT (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4274 (3325) | Meizu |
» | igre delujejo prehitroOddelek: Pomoč in nasveti | 905 (728) | M-XXXX |
» | Navijanje Athlona 2800+Oddelek: Navijanje | 1004 (822) | Nacek |