» »

Računalnik se neprestano resetira

Računalnik se neprestano resetira

d0men ::

lp,
Moj računalni se po windows xp proces bar resetira..
izklopu sm samodejno resetiranje pr sys error in mi vrze blue screen neki error_boot_volume... Kdo ve za kaksno resitev?

Hvala

Tr0n ::

Mogoce lahko Google pomaga.

Jochaan ::

jst imam podoben problem.
računalnik čist naključno resetira. ali se zganja, ali se log in-a, ali se zažene kak program... ni pa nič fiskno. včasih 1 minuto včasih par ur ali cel dan da se resetira.

blue screen vrže :
BAD_POOL_HEADER
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
BAD_POOL_CALLER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
...

sem pogooglal. pa ugotovil da neki z dostopom v ramih ali pa problemi z driverji.
odstranu sem naprave jih sistematsko priklaplal, zamenjal sem tudi disk, formatiral windowse...

zmankal mi je idej ;(

mate še kak predlog?
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB

solatko ::

Posodobi bios in driverje za matično ploščo in na novo naloži windows z vsemi popravki. Če ne bo pomagalo, je verjetno kakšna napaka na strojni opremi.

Robyx ::

Jaz imam tudi podobne tažave.Sicer jaz pri sebi sumim napajalnik ker je neka no-name 300W kanta not, gor pa je priključen e2140, 2gb rama pa 7600gt, 2 diska, writer tv kartica,.. skratka cel kup krame.Res pa je da so se mi tezave pojavile 1 teden nazaj ko sem zamenjal rame(prej 2 ploščici po 512 mb-sedaj pa 2x1gb patriotof).

Tako da upam, da je za resetiranje kompa kriv napajalnik, ker drugače pojma nimam kaj bi blo,..

Ali obstaja na forumu gdo s podobnim računalnikom in tak zanič napajalnikom-v to sicer sumim, ampak če je gdo bi me zanima če mu stvar špila...

solatko ::

Obvezno kupi nov napajalnik, da ti ne bo kaj skurlo. Če dobijo komponente slabo napetost, lahko slej ko prej kaj odpove (pametni odneha). To je tko, kot če si fičota sfriziral in je nekaj časa šlo, pol je pa hudič vzel. Nov LC POWER 55oW je okoli 35€, pa ti bo čisto dobr služu.

Robyx ::

Ja, grem jutri koj po šihtu po Napajalnik 550W LC6550GP Silent :D

detroit ::

jochan tole so zihr driverji tko da dj un recovery pa na kšn oddaljen datumk ti to ni delal vrž usually helps:D (čeprou je bl no brain:)
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se čudno obnaša (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
645750 (4914) accord37
»

RAčunalnik se samodejno restarta!

251922 (1458) maxsustar
»

Računalnik crknu po testiranju s Primo 95 NUJNA POMOČ

171569 (1273) Bager167
»

Računalnik pada v restart