Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO!!! Reševanje particij diska!!!
NUJNO!!! Reševanje particij diska!!!
St|lus ::
Živjo!
Saj ne vem kako je to mogoče...
V računalniku imam 4 diske. Sistemskega in 3 dodatne. Iz enega dodatnega sem delal backup na DVDje. Pri pisanju na zadnji DVD (z Nerotom) je na hitro zmanjkalo elektrike.
Pri ponovnem bootu računalnik diska, iz katerega sem delal backup, ni več prepoznal. Znova sem zagnal mašino in užgal se je chkdsk, kot že milijonkrat do sedaj ob kakšni taki napaki. Vendar je nekaj začel bluzit o "deleting orphan file record segment"... Zadevo sem pustil pri miru, računalnik se je restartal in ob ponovnem zagonu sem dobil 3 DUPLICIRANE DISKE!!!
Enega je dupliciral na ostala dva. WTF?!?!?
Je kaj upanja, da dobim izbrisane podatke nazaj? Gre za NUJNO!!!
LP
Saj ne vem kako je to mogoče...
V računalniku imam 4 diske. Sistemskega in 3 dodatne. Iz enega dodatnega sem delal backup na DVDje. Pri pisanju na zadnji DVD (z Nerotom) je na hitro zmanjkalo elektrike.
Pri ponovnem bootu računalnik diska, iz katerega sem delal backup, ni več prepoznal. Znova sem zagnal mašino in užgal se je chkdsk, kot že milijonkrat do sedaj ob kakšni taki napaki. Vendar je nekaj začel bluzit o "deleting orphan file record segment"... Zadevo sem pustil pri miru, računalnik se je restartal in ob ponovnem zagonu sem dobil 3 DUPLICIRANE DISKE!!!
Enega je dupliciral na ostala dva. WTF?!?!?
Je kaj upanja, da dobim izbrisane podatke nazaj? Gre za NUJNO!!!
LP
.: Intel Core2Quad Q6600, ASUS P5W-DH Deluxe, 4Gb GEIL PC6400 DDR2 :.
.: NVidia GeForce 6600 Turbo Force Edition PCIe, Tsunami Dream ATX :.
.: Microsoft Windows Vista64, Apple Mac OS X 10.4.5 Tiger :.
.: NVidia GeForce 6600 Turbo Force Edition PCIe, Tsunami Dream ATX :.
.: Microsoft Windows Vista64, Apple Mac OS X 10.4.5 Tiger :.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7906 (6278) | solatko |
» | TrueCryptova izvorna koda ustreza prevedeniOddelek: Novice / Varnost | 12023 (8701) | Furbo |
» | Backup app?Oddelek: Programska oprema | 2494 (1658) | imagodei |
» | Kam shranjujete backup?Oddelek: Strojna oprema | 1848 (1259) | kmetek |
» | SMRTNO RESNA stvar - v nevarnosti podjetjeOddelek: Operacijski sistemi | 2567 (2093) | twosocks |