Forum » Programiranje » [perl, Java] Full screen slika
[perl, Java] Full screen slika
drejc ::
Sem malo googlal na to temo, našel nič pametnega, pa me zanima kk z Javo ali še bolje s Perlom odprem slikco na disku in jo prikažem full screen?
Nekaj sem gledal tudi v smeri da bi za to uporabil tudi Javascript+html (ie), samo ne vem koliko je to kaj enostavno in ali je smiselno.
Help anyone?
Nekaj sem gledal tudi v smeri da bi za to uporabil tudi Javascript+html (ie), samo ne vem koliko je to kaj enostavno in ali je smiselno.
Help anyone?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
infiniteLoop ::
Med java povezavami v stickyju je "The Java Developers Almanac", kjer najdes recept kako se to naredi v Javi. Kar pa se perla tice, pa mislim da je to bolj odvisno od knjiznice (frameworka), ki jo uporabljas za GUI tak da predlagam da pogooglas: perl fullscreen in ena izmed wxPerl, gtk, tk ter se mnoge druge. Evo jaz sem takoj dobil en na prvi pogled uporaben rezultat.
None of us is as dumb as all of us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2254 (1931) | MihaFirst |
» | tehnologije za web aplikacijeOddelek: Programiranje | 1887 (1612) | upirna |
» | Kater program je najboljsi za izdelavo spletisc?Oddelek: Izdelava spletišč | 1455 (1254) | Ziga Dolhar |
» | Python 2.4!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3107 (3107) | MrStein |
» | JavaOddelek: Programiranje | 3486 (3044) | Nerdor |