Forum » Programiranje » Ikona v Delphiju
Ikona v Delphiju
IR Babun ::
A mi lahko kdo pove kako sprmeniš ikono forma v deplhiju:\\ , pr nam še prfoks ne ve
SCREW THE GOVERNMENT
LojzePek ::
Če misliš ikono exe datoteke maš pod Project/Options - Application, če pa na posamezni formi maš pa na formi property icon.
Thanx, men je pa prfoks govoru, da je za to ena procedura, pa da je dost težko za nardit, pa de z glave glih ne ve kako, se se vid de je strojnik, da ni računalničar>:D
SCREW THE GOVERNMENT
LojzePek ::
Morš vedet, da prfoksi tud ne morjo vseh programskih jezikov poznat. Sam, če je pa kak pametnjakovič mu pa reč, da se da v assemblerju kamot nardit.
Glih težak ni, je pa (ozdravljen) pijanc, sicer pa na naš šol delamo samo Pascal, Delphi in MC6803 simulator, baje bomo tut nekaj malega v C-ju, tok de mu jih ni treba velik poznat.
SCREW THE GOVERNMENT
bostek ::
kam pa hodiš. ker mi mamo tud podobnega prfoksa in sploh ni računalničar, pa jezike meša med seboj in podobno!
Po pa še ti kj "lepega" o naših profesorjih računalništva povej>:D >:D (o fegetih, pijančkih itd.>:D ), sam Jelka je pa čist kul
SCREW THE GOVERNMENT
skorc_norc ::
Jah, seveda Jelka pa Drenovc sta pomoje edina, ka vesta kaj več o računalništvu na naši šoli, še posebej Drenovc. Vse ostale mamo pa itak za kakšne osnove Worda in Corela v prvem letniku, kjer moreš profesorfju povedati, da to pa ni ''Break Aparat'', ki ga uporabljaš ampak ukaz ''break appart'', ki pač pomeni, da stvar razbije :D
Ups, ne smem spustiti Radomirja The Bug, ki pa računalnik bolj ''štromarsko'' gleda, ampak še zmeraj obvlada.
Ups, ne smem spustiti Radomirja The Bug, ki pa računalnik bolj ''štromarsko'' gleda, ampak še zmeraj obvlada.
Ma Radomir je preveč naspidiran, če je to re, de je vse tiste liste sam napisov je sam za u Gorenjske toplice
Pa Hvasti The Feget, k si ga ti mogu naučit Motorolo, namest on nas,...
Pa Hvasti The Feget, k si ga ti mogu naučit Motorolo, namest on nas,...
SCREW THE GOVERNMENT
dex ::
zdej pa obema ene luštne rutke zrihtamo pa 20 kil solate sta pa lih za na ˝pvac˝...>:D
vem, da nič ne vem...
skorc_norc ::
No ja morm priznat, da sm ga kr lepo naucu :D saj tko prvi letniki pravjo :D Skoda, ka Leskota ni vec pa s Hvastijem sta bla prou lep par :8)
Ma pa Hvasti eno dobro lastnost. Na drzavnmu tekmovanu smo na racun sole Union pil :))
Ma pa Hvasti eno dobro lastnost. Na drzavnmu tekmovanu smo na racun sole Union pil :))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43069 (3272) | WizzardOfOZ |
» | Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9647 (7673) | DOOM_er |
» | Dobil popravca pri MA (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8111 (6078) | klemen22 |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48254 (45736) | Jan987 |
» | Menjava profesoriceOddelek: Šola | 3901 (3016) | Nejc Pintar |