» »

kaj lahk naredim?

kaj lahk naredim?

billgates ::

Situacija je taka: v zvezek sm piso neki brezveznga in si bil vprašan. Pol mi je pa blo rečeno, da naj tisto kar sm v zvezek napiso(tam k sploh nism mev nobene snovi)napišem na en velik plakat in se še povrh podpišem. To bi mi nakopalo veliko posmehovanja, zato vas sprašujem, če kje kaj piše v prid meni o tem. Jaz v glavnem tega nardit ne morem.

Backup22 ::

Kaj pa si napisal?>:D

Pomoje te nihče ne more prisilit, da daš nekaj na plakat česar nočeš. In profesor te nima pravice žalit. Najbolje je, da greš sam k njemu in mu poveš, da ti je žal - če je normalen, bo na to pozabil.
//

mchaber ::

Napiši na plakat: Več sreče prihodnjič.
.

BluPhenix ::

Pomoje te nihče ne more prisilit, da daš nekaj na plakat česar nočeš. In profesor te nima pravice žalit. Najbolje je, da greš sam k njemu in mu poveš, da ti je žal - če je normalen, bo na to pozabil.

No prvi stavek ne drži popolnoma. Če ti da učitelj geografije nalogo, da sestaviš plakat o ZDA ga preprosto moraš narediti, drugače sledi sankcija, torej te nekako prisili. Je pa res, da take naloge ti ne more dati. Po drugi strani pa ... profesor nima pravice žalit učenca, velja pa tudi obratno. Nesodelovanje pri pouku se lahko s strani profesorja dojema kot žalitev, ker ne spoštuješ njegovega dela in navadno motiš potek pouka.

Kot predlagano pejdi tja, opraviči se in se probaj na normalen način dogovorit.

Pot ki jo je priporočil mchaber vsekakor ni najpametnejša.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

billgates ::

Hvala vsem, še posebi BluePheniksu. Se bom probu dogovort.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moderiranje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15927813 (24055) šajtrga
»

Sodobna oblast?

Oddelek: Problemi človeštva
322702 (1599) ABX
»

Facebook dodal označevanje strani na fotografijah