Forum » Omrežja in internet » Linksys konfiguracija
Linksys konfiguracija
timm ::
Nikakor ne morem v nastavitve za router Wrv200 kadar vtipkam ˝192.168.1.1. Mi kar napiše, da stran ne obstaja.
Sem poskušal v firefoxu in IE pa nič.
Kakšna rešitev?
Lep pozdrav.
Sem poskušal v firefoxu in IE pa nič.
Kakšna rešitev?
Lep pozdrav.
StratOS ::
Tako kot ti je predhodnik sugeriral.
Še posebej če si si lastoročno "zaklenil" preko security opcij "dostop" do ruterja
Seveda je pa vse zopet odvisno od samih nastavitev, predpostavljam, da je povezava ustrezno zaključena in deluje, kabli so ustrezni in delujoči, da seveda imaš dostop do ISP-ja ter da ruter in comp mrežne komponente ustrezno delujejo.
Še posebej če si si lastoročno "zaklenil" preko security opcij "dostop" do ruterja
Seveda je pa vse zopet odvisno od samih nastavitev, predpostavljam, da je povezava ustrezno zaključena in deluje, kabli so ustrezni in delujoči, da seveda imaš dostop do ISP-ja ter da ruter in comp mrežne komponente ustrezno delujejo.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
rok_i ::
Če si imel prej obični internet brez ruterja in si si mogoče nastavljal ip-je v mrežni kartici, pobriši zadevo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova škatla, novi problemiOddelek: Omrežja in internet | 8517 (4410) | kihc |
» | Wifi + IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1103) | SeMiNeSanja |
» | Težava z internetom/modemom/ruterjemOddelek: Pomoč in nasveti | 747 (656) | jest10 |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2140 (1889) | tey007 |
» | Ipconfig 192.168.1.2 (remote dekstopOddelek: Omrežja in internet | 3040 (2634) | StratOS |