Forum » Strojna oprema » Problem z lan kartico na matični plošči P5KC
Problem z lan kartico na matični plošči P5KC
darkar ::
Pozdravljeni!
Imam problem pri inštalaciji driverjev za vgrajeno ethernet kartico firme attasnic, in sicer, se driverji lepo inštalirajo, vendar kartica potem ne najde povezave z internetom, oziroma vedno napiše "limeted or no connectivity", windowsi XP so sveže naloženi, bios verzija je najnovejša, poizkusil sem že z različnimi driverji, vendar nobeden ne pomaga. Če je imel, že kdo od vas podobne izkušnje, naj se prosim oglasi in mi pomaga rešiti ta problemček. Lep pozdrav, Joža
Imam problem pri inštalaciji driverjev za vgrajeno ethernet kartico firme attasnic, in sicer, se driverji lepo inštalirajo, vendar kartica potem ne najde povezave z internetom, oziroma vedno napiše "limeted or no connectivity", windowsi XP so sveže naloženi, bios verzija je najnovejša, poizkusil sem že z različnimi driverji, vendar nobeden ne pomaga. Če je imel, že kdo od vas podobne izkušnje, naj se prosim oglasi in mi pomaga rešiti ta problemček. Lep pozdrav, Joža
darius ::
to je meni tudi delalo, maš slučajno ruter? zaradi tega.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)
ROVER POWER ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5493 (3843) | fulgur |
» | mrežna kartica-driverjiOddelek: Strojna oprema | 4185 (3991) | bluefish |
» | tezava z 4870Oddelek: Pomoč in nasveti | 1761 (1070) | lprelesn |
» | SB Creative X-Fi Xtreme Audio OEMOddelek: Kaj kupiti | 2737 (1886) | Veron |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2805 (1989) | oton |