» »

ABIT kt7e

ABIT kt7e

reXor ::

Ja problem je tak.Imam prijatelja s to plato in je Flashu BIOS ql vse dela.Ga ugasne mu napise da je neki z RAMom narobe in to je vse aja pa se napise mu naj vstavi zagonsko.Pol smo pa probal dat moj RAM not je pa dela,ga ugasnemo ..ne dela.Pol smo pa se probal to varjanto da damo CLER CMOS in je isto kokr da bi zamenu RAM...ne dela!!!In sm nek na formu zaslediv da bo en model k je isto flesu BISO kr dav nazaj org. BIOS.A se to da?Aja pa slisu sm tut za varjanto da ti ga zamenajo u enmu podjetju (bilo kermu)?

Pomoc:( :(

ChiefThunder ::

a ste zihr s tapravim biosom fleshal?
lahko še enkrat nazaj fleshaš, pod pogojem, da ti zadeva pride do dosa. rabiš stari bios, flash utility> skopirano na zagonsko disketo; postopek je isti, le da uporabiš stari bios... natančnejša navodila so ponavadi zraven, sam ni neke hude umetnosti.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

jamiroq ::

čakaj, če sem prav razumel ti vrže po resetu v nek okleščen bios, ne? tak, ko lahko samo z diskete bootaš in nimaš dostopa do diskov?
to je meni delalo, ko sem računalnik preveč navil (Duron 900@1200); drugače pa seveda lahko daš starejši bios gor, snameš ga pa z abitove strani (mislim, da je verzija ZT).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[BIOS]Asus P8Z77V + 3770K na 1.5V!!!

Oddelek: Navijanje
151606 (1333) Jst
»

Zamrzovanje K9N NEO V2/V3

Oddelek: Pomoč in nasveti
201134 (972) riS16
»