Forum » Pomoč in nasveti » Office 2000
Office 2000
joco ::
Na racunalniku imam Win 98. Do zdaj je delovalo vse vredu zdaj pa se je pojavil problem z officom. Ko naprimer zazenem word se mi ta normalno odpre in ko zacnem pisat se enostavno sam zapre. To se isto dogaja tudi z excelom, outlokom in ostalimi programi offica. Probal sem ze popolnoma zbrisat office in ga nanovo nalozit pa je problem isti. A mi lahko svetujete kaj bi lahko bilo. Nebi rad se nanovo instaliral celotnih windowsov. Hvala za pomoc.
pucvoler ::
Ja men se je pred pol ure tud isto zgodilo. Namreč vzrok za to pa je bil en patch za krekanje autoCAD-a 2002. Da bi popravil office, sem naredu isto, vendar neuspešno.
Ne me poslušat!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1018 (747) | Manager |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12429 (7910) | carota |
» | odstranitev office 2007Oddelek: Programska oprema | 2377 (2153) | lali12 |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11767 (9399) | Jst |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 2001 (1667) | barelyLegal |