Forum » Pomoč in nasveti » Modem težave
Modem težave
AlBundy ::
Mam en majcen problemček. Imam modem 56k motorola,...sedaj pa se mi noiče povezat na internet. Zazna linijo in dvigne telefon, ampak že naslednjo sekundo odloži.
Sem tudi menjal PCI slote, ponovno inštaliral windowse-kaj naj še naredim oz. kaj je narobe?
Sem tudi menjal PCI slote, ponovno inštaliral windowse-kaj naj še naredim oz. kaj je narobe?
intel inside idiot outside
Exterminator ::
poglej mal nastavitve modema pa bo ziher učinkovalo to kar je reku un pred mano. js sm IZKLOPU funkcijo "počakaj na klic centrale" al neki takega (to se mi zdi da je isto ko wait for dialtone) pa bo 100% delalo
mene pa jebe ko se ena moja sošolka poveže z motorolinim modemom pa ji v 3-4 minutah dol vrže. ka je pa treba tu nardit? driverji? baje je treba pod modem/lastnosti/povezava/dodatno/ v eno okno "posebne nastavitve" neki napisat da bo delalo, neki takega: AS=MT 34 . a kdo kej ve o tem?
mejte se
mene pa jebe ko se ena moja sošolka poveže z motorolinim modemom pa ji v 3-4 minutah dol vrže. ka je pa treba tu nardit? driverji? baje je treba pod modem/lastnosti/povezava/dodatno/ v eno okno "posebne nastavitve" neki napisat da bo delalo, neki takega: AS=MT 34 . a kdo kej ve o tem?
mejte se
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s povezavo na netOddelek: Pomoč in nasveti | 800 (691) | T(he) Boss |
» | dial up v xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (916) | ToniT |
» | Win2000 in moj zagaman modemOddelek: Pomoč in nasveti | 948 (853) | cahahopie |
» | Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1809 (1616) | miranpozar |
» | modem in comOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1074) | eomer |