» »

težave s prenosnikom 300mhz

težave s prenosnikom 300mhz

akos3 ::

Živjo!

Imam težavo z mojim prenosnikom.
In sicer konfiguracija sistema je takšna:
-procesor amd k6 300mhz
-160MB DRAM-a
-grafična ne vem (več kot 16MB gotovo ne)

In sicer ob namestitvi operacijskega sistema windows 98SE mi deluje vse dobro. Sistem mi ne javi nobene napake. Sistem potem deluje stabilno 1 teden. Po enem tednu najprej začne blokirati brezžični USB adapter (NETGEAR 802.11 b in g). Adapter je kompatibilen z windows 98 SE in tudi internet mi na njem dela dobro. Nato mi počasi začnejo blokirati še drugi deli operacijskega sistema. Naj omenim to da če dalj časa pustim prižgan p2p program (eMule, Bittorrent), mi windows avtomatično zablokira in ga moram prisilno ponovno zagnati. Ob koncu blokiranja vseh delov računalnika mi zablokira še datotečni sistem FAT32. Seveda če nato še prižgem windowse, mi ob koncu okna Windows 98 (nalagam) pokaže modro okno error. Če dam v računalnik zagonsko disketo, se mi obnaša, kot da so diski prazni in mi javi da gor ni FAT32 ali FAT. Po tem lahko samo še sledi format D:, format C: in instalacija windows 98SE.:'( 8-O

Mi lahko kdo svetuje kaj lahko storim oziroma kateri hardware je v mojem računalniku zanič.:\

Spajky ::

poglej na plati, da se niso kaki kondiči že mal napihnli ali pa je napajalec že zdelan; marsikaj bi lahko blo ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gonilniki za USB na Windows 98

Oddelek: Operacijski sistemi
312759 (2200) SuperVeloce
»

windows 98 setup zablokira

Oddelek: Pomoč in nasveti
181315 (1048) sandi125
»